Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Torres: « Δεν ξεχνάω τα χρόνια μου στη Liverpool, πήγα στην Chelsea για τους τίτλους »

Torres: « Δεν ξεχνάω τα χρόνια μου στη Liverpool, πήγα στην Chelsea για τους τίτλους »

Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αποφάσισε να κρεμάσει ο Fernando Torres και παραχώρησε συνέντευξη στην Ισπανική As, στην οποία ρωτήθηκε για πολλά θέματα, όπως την ιδιαίτερη του σχέση με την Atletico Madrid, την Εθνική ομάδα, τη Liverpool, αλλά και την μεταγραφή του στην Chelsea τον Ιανουάριο του 2011.

Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τις σχετικές με τη Liverpool δηλώσεις του Ισπανού, καθώς και την απάντησή του, όταν ρωτήθηκε γιατί επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Chelsea.

Ο Torres είπε για τη Liverpool:

“ Περάσα καταπληκτικά στη Liverpool. Μερικές φορές σκέφτομαι τους παίκτες, που έχουν παίξει σε μια μόνο ομάδα σε ολόκληρη την καριέρα του και πως θα μπορούσα να το είχα κάνει και εγώ, αν δεν έφευγα από την Atletico (2007). Ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, αν δεν είχα φύγει ποτέ. Αυτό όμως σημαίνει πως δεν θα είχα αγωνιστεί στη Liverpool και δεν θα είχα όλες αυτές τις μνήμες. Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα (να παίζεις στη Liverpool), το οποίο δεν έπρεπε να το χάσω και δεν πρόκειται να το ξέχασω. ”

“ Ήταν μια περίεργη εποχή για την Atletico (2007), οι οπαδοί είχαν περάσει δύσκολα και έφυγα, για να κατακτήσω τίτλους. ”

Γιατί έφυγε από τη Liverpool:

“ Για τον ίδιο λόγο, που έφυγα και από το σπίτι μου την Atleti, για να κατακτήσω τίτλους. Ήθελα να πάρω τίτλους, οπότε δεν το έχω μετανιώσει. ”

Ο Torres μίλησε για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com