Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil van Dijk: « Το μέλλον μας είναι λαμπρό »

Virgil van Dijk: « Το μέλλον μας είναι λαμπρό »

Εντυπωσιασμένος (και) ο Gary Gillespie με τον van Dijk.

Λαμπρό χαρακτήρισε το μέλλον της Liverpool ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Virgil van Dijk στις δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Ολλανδός στάθηκε στο γεγονός ότι οι Reds παραμένουν διψασμένοι για τρόπαια και θα συνεχίσουν να τα διεκδικούν στο μέλλον.

Οι δηλώσεις του διεθνή στόπερ για το μέλλον της ομάδας: 

“ Πιστεύω πως το μέλλον της ομάδας μας θα είναι λαμπρό. Έχουμε μια φανταστική ομάδα με παίκτες, οι οποίοι θέλουν να εξελιχθούν. Θέλουν να δώσουν τα πάντα για τον σύλλογο. Υπάρχει τεράστια ποιότητα στην ομάδα και κάποιες φορές δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις πόσο καλούς παίκτες έχουμε. Έχουμε και εξαιρετικούς παίκτες στον πάγκο. Το μέλλον μας θα είναι φανταστικό. ”

Για τις δικές του εμφανίσεις και την άμυνα των Reds:

“ Ήμουν σταθερός και ένιωθα αρκετά καλά. Είχα και μεγάλη βοήθεια από όλους τους συμπαίκτες μου. Όλοι ήταν φανταστικοί. ”

“ Αν κοιτάξετε πως τα πήγε η ομάδα, ο Robbo πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Ο Trent είναι καταπληκτικός. Είναι ακόμα ένα νέο παιδί, αλλά ήταν πολύ ώριμος. Όπως και οι υπόλοιποι κεντρικοί αμυντικοί. Το ίδιο ισχύει και με τους άλλους παίκτες της ομάδας. Όλοι αγωνίστηκαν σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο τη σεζόν που μας πέρασε.”

Virgil van Dijk, Jürgen Klopp και Mo Salah πανηγυρίζουν την πρόκριση επί της Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com