Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: « Η Μαδρίτη ήταν μόνο η αρχή »

Klopp: « Η Μαδρίτη ήταν μόνο η αρχή »

Πέρασαν 3 εβδομάδες από τη νίκη της Liverpool στη Μαδρίτη και την κατάκτηση του Uefa Champions League, όμως τα πανηγύρια δεν έχουν σταματήσει από τους οπαδούς της ομάδας. Η κατάκτηση όμως του Ευρωπαϊκού τροπαίου θα είναι μόνο η αρχή για τη Liverpool, όπως τόνισε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις που παραχώρησε για το βιβλίο της ομάδας για τη σεζόν 2018-19, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού:

“ Το πιο σημαντικό για τους οπαδούς της Liverpool, όταν κοιτάξουν ξανά τα αποτελέσματα και τους αγώνες της σεζόν, είναι να σκέφτονται πως ήταν μόνο η αρχή και όχι το τέλος. Η Μαδρίτη δεν ήταν το τελευταίο κεφάλαιο για εμάς. Πιστεύω πως ακόμα γράφουμε την εισαγωγή του βιβλίου μας. ”

“ Όταν γυρίσαμε όλη την πόλη του Liverpool, την Κυριακή μετά τον τελικό με το Ευρωπαϊκό τρόπαιο στα χέρια μας, ακούγαμε από όλους με δυνατή φωνή το : “ We’re never gonna stop.” Είπε ο Klopp.

“ Αυτό αξίζει σε αυτόν τον σύλλογο. Φτάσαμε σε τέτοιους πανηγυρισμούς, γιατί ήμασταν διψασμένοι για νίκες και για επιτυχίες, όπως εκείνη της 1ης Ιουνίου. Οι παίκτες μου έκαναν εξωπραγματικά πράγματα. Τους χαρακτήρισα γίγαντες μετά την ανατροπή με την Barcelona, αλλά δεν ήταν αρκετό. ”

“ Αυτή η σεζόν είχε τα πάντα και θέλουμε να το κάνουμε ξανά. ”

Klopp και Henderson με την κούπα του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com