Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: « Μας βοήθησαν να ωριμάσουμε οι νίκες μας »

Wijnaldum: « Μας βοήθησαν να ωριμάσουμε οι νίκες μας »

Για τη σεζόν που μας πέρασε μίλησε ο μέσος της Liverpool, Gini Wijnaldum και τόνισε πως οι νίκες βοήθησαν τους Reds να ωριμάσουν ως ομάδα και να γίνουν καλύτεροι.

Ο Gini μίλησε πρώτα για τη σεζόν της Liverpool και τα αποτελέσματα της:

“ Έχουμε ωριμάσει αρκετά ως ομάδα. Αυτό μπορείτε να το δείτε. Όχι μόνο από τα αποτελέσματά μας, αλλά και από τον τρόπο παιχνιδιού μας. Ωριμάσαμε αρκετά μέσα στη σεζόν. Ξεκίνησαμε πολύ καλά τη σεζόν και καταφέραμε να κερδίσουμε δύσκολα παιχνίδια, τα οποία κατά το παρελθόν ήταν δύσκολο να τα κερδίσουμε. Τα προηγούμενα χρόνια, αν δεν παίζαμε καλά, δεν γινόταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι. ”

“ Τη σεζόν που μας πέρασε, καταφέραμε όμως να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε μάθει πολλά και όλοι είμαστε καλύτεροι παίκτες από ότι ήμασταν στο παρελθόν. ”

Για τον Virgil van Dijk πρόσθεσε:

“ Αυτό που έχει εντυπωσιάσει στον Virgil van Dijk, είναι η σταθερότητά του. Πολύ σπάνια κάνει το λάθος. Επίσης κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους παίκτες. Οι αμυντικοί γίνονται καλύτεροι στο πλευρό του, οι μέσοι παίζουν καλύτερα, γιατί αισθάνονται ασφάλεια στην άμυνα. Ξέρεις πως είσαι ασφαλής στα μετόπισθεν. ”

Ο Wijnaldum τη σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε 47 εμφανίσεις σε όλες τις διοργάνωσεις με 5 γκολ και 1 ασίστ.

Gini Wijnaldum και Virgil van Dijk στο διπλό επί της Cardiff.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com