Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρον από Championship και League One για Lewis και Jones

Ενδιαφέρον από Championship και League One για Lewis και Jones

Πολλοί νέοι παίκτες της Liverpool έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Premier League και της Championship. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τις περιπτώσεις των Adam Lewis και Curtis Jones, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Goal.com του έγκυρου, Neil Jones.

Για την περίπτωση του Adam Lewis τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραμείνει στο Κόκκινο ρόστερ, προκειμένου να αποτελέσει τον αναπληρωματικό του Andrew Robertson, εφόσον ο Alberto Moreno έχει αποχωρήσει από το Anfield ως ελεύθερος.

Ο 19χρονος Scouser αρέσει αρκετά στον Jürgen Klopp και δεν θα αποτελέσει έκπληξη, αν παραμείνει στο ρόστερ και πάρει ορισμένες ευκαιρίες την επόμενη σεζόν. Από την άλλη, αν παραχωρηθεί στην Championship ή στη League One θα πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του. Ο Klopp θα αποφασίσει τις επόμενες εβδομάδες αναφορικά με το μέλλον του αριστερού μπακ.

Για τον Curtis Jones, η επιλογή του δανεισμού, πιθανότατα στην Championship ή στη League One δείχνει να είναι η καλύτερη επιλογή, διότι πολύ δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής με τη Liverpool την ερχόμενη σεζόν. Ο δανεισμός θα τον βοηθήσει να αποκτήσει εμπειρίες και να εξελιχθεί ως παίκτης.

Πάντως, οι Reds θα συζητήσουν μόνο για δανεισμό των δύο παικτών και όχι για πώληση.

Ο Jones υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δοθεί δανεικός.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com