Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: « Ο Virgil μας δίνει αυτοπεποίθηση και τρομάζει τους αντιπάλους »

Alisson: « Ο Virgil μας δίνει αυτοπεποίθηση και τρομάζει τους αντιπάλους »

Van Dijk, Alisson και Joe Gomez πανηγυρίζουν την επική πρόκριση επί της Barcelona.

Στην πατρίδα του, την Βραζιλία βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Alisson Becker για τους αγώνες του Copa America, ωστόσο παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool.

Ο βασικός τερματοφύλακας της Selecao μίλησε για τον Virgil van Dijk και την προσφορά του στην ομάδα των Reds και για τη σεζόν που μας πέρασε.

Πρώτα ρωτήθηκε για τον Virgil van Dijk και την άμυνα:

“ Ο Virgil δίνει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση σε εμένα και στην ομάδα. Όταν έχεις τον Virgil van Dijk, τον γίγαντα στον αγωνιστικό χώρο, μάλλον τρομάζει τους αντιπάλους. Για εμένα είναι πολύ ξεχωριστός παίκτης. ”

“ Έχω πολύ καλούς αμυντικούς μπροστά μου, όπως ο Joe, ο Joel και ο Dejan. Όλοι έκαναν πολύ καλή δουλειά μέσα στη σεζόν, αλλά ο Virgil είναι πραγματικά ξεχωριστός. ”

Για την σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσθεσε:

“ Όλα πήγαν πολύ καλά μέσα στη σεζόν. Είχαμε πολλές καλές στιγμές. Είναι ένας κορυφαίος σύλλογος και εκπλήρωσε όλες μου τις φιλοδοξίες. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με το τεχνικό επιτελείο, τους κορυφαίους συμπαίκτες και τους οπαδούς μας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θέλω κάθε μέρα να δουλεύω σκληρά και να αγωνίζομαι για τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς μας και την οικογένειά μου. ” Είπε ο Alisson.

“ Το ποδόσφαιρο στην Αγγλία δεν έχει μεγάλες διαφορές από εκείνο που είχα παίξει στην Ιταλία και στη Βραζιλία. Εξάλλου, αγωνίζομαι και με την Εθνική ομάδα και έχω αντιμετωπίσει πολλούς κορυφαίους παίκτες. Η μεταγραφή μου όμως στην Premier League ήταν ένα σημαντικό βήμα για την καριέρα μου. ”

“ Εγώ απλά επικεντρώνομαι στον κάθε αγώνα ξεχωριστά και προσπάθησα να μην με επηρεάσει η αλλαγή πόλης και χώρας. Όλα πάνε καλά. ”

Ο Alisson στους πανηγυρισμούς στην πόλη του Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com