Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κυκλοφορούν σήμερα τα εισιτήρια του Uefa Super Cup

Κυκλοφορούν σήμερα τα εισιτήρια του Uefa Super Cup

Από σήμερα θα βρίσκονται στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Uefa Super Cup ανάμεσα σε Liverpool και Chelsea στην Κωνσταντινούπολη.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 14 Αυγούστου στο Vodafone Park της Τουρκίας, την φυσική έδρα της Besiktas και οι οπαδοί των ομάδων, αλλά και ο ουδέτεροι μπορούν από σήμερα να κάνουν αίτηση απόκτησης εισιτηρίου για το παιχνίδι.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινάνε από τα 50 ευρώ για την τρίτη κατηγορία, η οποία βρίσκεται πίσω από τις εστίας,  η δεύτερη κατηγορία βρίσκεται στα δύο κόρνερ και τέλος η τρίτη κατηγορία, η οποία κοστίζει 150 ευρώ είναι στο κέντρο του γηπέδου.

Οι αιτήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Uefa ανοίγουν από σήμερα (18/6) από τις 15:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος και μετά. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν ακριβώς δύο εβδομάδες στη διάθεσή τους, για να συμπληρώσουν την αίτηση απόκτησης ενός εισιτήριου για το Super Cup, καθώς οι αιτήσεις ολοκληρώνονται στις 2 Ιουλίου, στις 15:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος.

Οι τυχεροί, των οποίων οι αιτήσεις έχουν γίνει δεκτές, θα ειδοποιηθούν με email από την Uefa στα μέσα Ιουλίου και θα πρέπει μέσα σε ένα διάστημα 10 ημερών να αγοράσουν το εισιτήριό τους. Η επιλογή των τυχερών θα γίνει με κλήρωση.

Πρέπει να τονίσουμε, πως η Uefa θα πάρει μόνο το 22% των εισιτηρίων και το υπόλοιπο 78% θα διατεθεί στις δύο ομάδες και στην γενική πώληση, η οποία ξεκινά σήμερα.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 14 Αυγούστου στις 22:00 το βράδυ και το Vodafone Park έχει χωρητικότητα 38.000 θέσεων στους Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Το Vodafone Park θα φιλοξενήσει το φετινό Uefa Super Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com