Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Suarez: « Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου η ήττα στο Anfield, δεν το περίμενα »

Suarez: « Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου η ήττα στο Anfield, δεν το περίμενα »

O Luis Suarez στον περσινό επαναληπτικό ημιτελικό στο Anfield.

Για την ήττα της Barcelona στο Anfield με 4-0 μίλησε ο Luis Suarez λίγες ώρες πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Copa America με την Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης.

Ο επιθετικός των Blaugrana ρωτήθηκε, αν η ήττα από τη Liverpool ήταν η χειρότερη στιγμή της σεζόν:

“ Οι μέρες μετά την ήττα από τη Liverpool, όταν γυρίσαμε στη Βαρκελώνη ήταν από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου μαζί με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Ήθελα να εξαφανιστώ από τον κόσμο. ”

“ Δεν ήθελα να πάω τα παιδιά μου στο σχολείο. Ήμουν πολύ άσχημα εκείνες τις μέρες και μπορούσαν όλοι να το καταλάβουν αυτό. Υπήρξαν μέρες, που δεν ήθελα να κάνω απολύτως τίποτα. Ήταν πολύ δύσκολες στιγμές για εμένα. ”

Αν περίμενε την ήττα ή τον αποκλεισμό:

“ Δεν τον περίμενα, γιατί είμαστε η Barcelona και πιστεύαμε πως θα είχαμε δύο ή τρείς ευκαιρίες να σκοράρουμε. Εμείς όμως εμφανίστηκαμε νευρικοί και κάναμε πολλές χαζές πάσες, δεν προσεγγίσαμε το παιχνίδι με τον σωστό τρόπο. ” Απάντησε ο Suarez στο Fox Sports.

“ Δεν ξέραμε πως να αντιδράσουμε, όταν δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Γνωρίζουμε πως κάτι έχουμε κάνει λάθος. Μετά το παιχνίδι στα αποδυτήρια, κανείς δεν μπορούσε να μιλήσει. Υπήρχε μόνο στεναχώρια και απογοήτευση, γιατί παρουσιάσαμε μια απαίσια εικόνα. ”

Matip και van Dijk εξαφάνισαν τον Suarez στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com