Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Fabinho εξήγησε πως τον βοήθησε ο Mane στην προσαρμογή του

Ο Fabinho εξήγησε πως τον βοήθησε ο Mane στην προσαρμογή του

Δύσκολη ήταν η προσαρμογή του Fabinho στη Liverpool και η ένταξή του στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας, όμως τον βοήθησε αρκετά να προσαρμοστεί ο εξτρέμ της ομάδας, Sadio Mane.

Ο Βραζιλιάνος στη συνέχεια των δηλώσεών του στην επίσημη ιστοσελίδα των Reds αναφέρθηκε στον Σενεγαλέζο διεθνή και αποκάλυψε πως τον βοήθησε να προσαρμοστεί στη Liverpool.

Συγκεκριμένα, ο Fabinho δήλωσε τα εξής για τον Sadio Mane:

“ Ο Sadio είναι ένας πραγματικά εκπληκτικός παίκτης. Δεν κουράζεται ποτέ και αγωνίζεται σε κάθε αγώνα με πολύ καλό ρυθμό και υψηλή ένταση στο παιχνίδι του. Όσο για την τεχνική του, είναι απλά απίστευτη. Πάντα κάνει τη διαφορά για εμάς. ”

“ Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Μας δίνει πολλές επιλογές, είτε αυτή είναι μια κοντινή πάσα, είτε μια μακρινή μπαλιά. Επίσης συμμετέχει στο παιχνίδι της ομάδας και στη δημιουργία των φάσεων. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και βρίσκεται σε μια τρομερή φόρμα, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία του. ”

“ Εκτός αγωνιστικών χώρων μιλάμε συχνά, καθώς μιλάμε και οι δύο Γαλλικά και τα Γαλλικά μου είναι πολύ καλύτερα από τα Αγγλικά μου, τουλάχιστον προς το παρόν. Με έχει βοηθήσει και είναι ένα πολύ καλό παιδί και. Ο Sadio ήταν πολύ σημαντικός για εμάς στη σεζόν. ”

O Sadio Mane με το χρυσό του μετάλλιο!
O Sadio Mane με το χρυσό του μετάλλιο!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com