Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: « Δεν ήταν εύκολη η πρώτη σεζόν μου, αλλά ήταν καλή »

Fabinho: « Δεν ήταν εύκολη η πρώτη σεζόν μου, αλλά ήταν καλή »

Για την πρώτη του σεζόν στη Liverpool μίλησε ο Fabinho και την χαρακτήρισε καλή, αν και παραδέχθηκε πως δεν ήταν εύκολη και ειδικά το ξεκίνημά της.

Ο Βραζιλιάνος ήρθε στους Reds από το περσινό καλοκαίρι, όταν η Liverpool τον απέκτησε με μεταγραφή από την Monaco και τελικά βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει το Uefa Champions League στη Μαδρίτη.

Ο Fabinho μίλησε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“ Συνολικά πιστεύω πως η πρώτη μου σεζόν στην ομάδα ήταν καλή. Γνώριζα από πριν πως για ένα μεγάλο διάστημα της σεζόν θα μαθαίνω και προσαρμόζομαι στην ομάδα. ”

“ Η δύσκολη περίοδος δεν κράτησε για πολύ καιρό, αλλά σίγουρα η αρχή δεν ήταν εύκολη. Είχα μείνει εκτός αποστολής για μερικά παιχνίδια. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για εμένα να μένω εκτός αποστολής, αν και έλεγε πάντα στον εαυτό μου, πως πρέπει να δουλεύω σκληρά. Όλα αυτά όμως έχουν περάσει τώρα. Έχω ξεκινήσει να παίζω περισσότερο πλέον. ” Πρόσθεσε ο Fabinho.

“ Όσο περισσότερο παίζεις, τόσο περισσότερο μπορείς να απολαύσεις το ποδόσφαιρο. Θεωρώ πως πλέον έχω γίνει σημαντικός για την ομάδα και έχω δώσει μια έξτρα επιλογή στον προπονητή για την ενδεκάδα. Οπότε μπορώ να πω, πως είχα μια πολύ καλή σεζόν. ”

Καθοριστικός ήταν ο Fabinho για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com