Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Farke: « Ίσως η καλύτερη ομάδα του κόσμου η Liverpool »

Farke: « Ίσως η καλύτερη ομάδα του κόσμου η Liverpool »

Την Norwich θα αντιμετωπίσει η Liverpool στην πρεμιέρα της Premier League και ο προπονητής των Καναρινιών, Daniel Farke δήλωσε πως οι Reds είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, αλλά τόνισε επίσης πως η Norwich δεν πρόκειται να φοβηθεί κανένα από τα 38 της ματς στο πρωτάθλημα.

Ο Farke μίλησε για την πρεμιέρα των πρωταθλητών της Championship και για τη σεζόν τους στην πρώτη κατηγορία:

“ Θα είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι για την ομάδα μας και για τους οπαδούς. Είναι ίσως η πιο δύσκολη πρεμιέρα που μπορείς να έχεις στο πρωτάθλημα. ”

“ Είναι οι πρωταθλητές της Ευρώπης και αυτό σημαίνει πως είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και ίσως η καλύτερη ομάδα του κόσμου. Έχουν ένα απίστευτο γήπεδο, ένα κορυφαίο προπονητή και πολλούς κορυφαίους παίκτες. Θα ανυπομονούν, για να ξεκινήσουν το πάρτι της επόμενης σεζόν. ” Είπε ο coach της Norwich στο Eastern Daily Press.

“ Αυτό όμως δεν σημαίνει πως φοβόμαστε. Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες και δουλέψαμε πολύ σκληρά, για να βρεθούμε στην πρώτη κατηγορία. Είμαστε ορεξάτοι και θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Θέλουμε να επιβραβεύσουμε τους οπαδούς μας με καλό ποδόσφαιρο και καλά αποτελέσματα, όχι απλά να απολαύσουμε τη νέα σεζόν. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. ”

Ο Farke ανέβασε την Norwich στα μεγάλα σαλόνια της Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com