Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προς ακύρωση το φιλικό με τη Schalke

Προς ακύρωση το φιλικό με τη Schalke

Έτοιμη να ακυρώσει το φιλικό με τη Schalke στο Anfield είναι η Liverpool, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έγκυρου Paul Joyce των Times.

Οι Reds έχουν ήδη παγώσει τη διαδικασία απόκτησης εισιτηρίων για τον αγώνα και κατά πάσα πιθανότητα θα ακυρώσουν το φιλικό με τους Βασιλικούς Μπλε, διότι ήταν είχε οριστεί για τις 6 Αυγούστου, δύο ημέρες μετά το Community Shield με την Manchester City και μόλις 3 ημέρες πριν την πρεμιέρα των Reds στην Premier League κόντρα στην Norwich.

Η Liverpool δεν είχε πρόβλημα να δώσει φιλικό αγώνα δύο ημέρες μετά το Community Shield, αλλά δεν θέλει να αγωνιστεί μόλις 3 24ωρα πριν από τον πρώτο της αγώνα στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι με την Norwich έχει οριστεί την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 22:00 ώρα το βράδυ, προκειμένου να μεταδοθεί ζωντανά από το Sky Sports στην Αγγλία και αυτό δεν αναμένεται να αλλάξει.

Εξάλλου, το Sky Sports τονίζει πως οι Reds δεν ζήτησαν αλλαγή ημερομηνίας από το συνδρομητικό κανάλι.

Οπότε, οι Reds θα δώσουν το τελευταίο τους φιλικό την Κυριακή 28 Ιουλίου με αντίπαλο την Napoli στο Εδιμβούργο.

Επιπλέον, η Liverpool θα έχει 5 ημέρες να προετοιμαστεί για το Uefa Super Cup κόντρα στην Chelsea, εφόσον αγωνίζεται Παρασκευή, ενώ οι Μπλε θα έχουν μόλις 3, καθώς την Κυριακή 11 Αυγούστου κοντράρονται με την Manchester United.

Προς ακύρωση το φιλικό με την Schalke.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com