Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην τελική 23αδα της Γουινέας για το Copa Africa ο Keita

Στην τελική 23αδα της Γουινέας για το Copa Africa ο Keita

Ο Naby Keita θα αγωνιστεί απόψε για την εθνική ομάδα της Γουινέας.

Συμπεριλήφθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο ο Naby Keita στην τελική 23αδα της Εθνικής Γουινέας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το οποίο ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Ο μέσος της Liverpool μπορεί να μην είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά όπως δήλωσε και ο ίδιος, είναι έτοιμος να τα δώσει όλα και να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα της χώρας του κόντρα στη Μαδαγασκάρη για τη φάση των ομίλων. Μάλιστα ήταν ο τελευταίος παίκτης, που έφτασε στη Γουινέα για την προετοιμασία ενόψει της διοργάνωσης και δεν αγωνίστηκε στην ήττα με σκορ 1-0 από το Μπενίν. Πιθανότατα όμως να προσπαθήσει να παίξει στο φιλικό με την Αίγυπτο του Mohamed Salah την Κυριακή.

Η αποστολή της Γουινέας:

Τερματοφύλακες: Naby Yattara (Excelsior), Ibrahima Koné (Pau), Aly Kéita (Ostersunds)

Αμυντικοί: Fodé Camara (Gazélec Ajaccio), Issiaga Sylla (Toulouse FC), Ernest Seka (Nancy), Simon Falette (Eintracht Frankfurt), Ousmane Sidibé (Béziers), Baissama Sankoh (Caen), Mikael Dyrestam (Ξάνθη), Julian Jeanvier (Brendford)

Μέσοι: Amadou Diawara (Napoli), Ibrahima Cissé (Fulham), Boubacar Fofana (Gaz Metan), Naby Keita (Liverpool), Mady Camara (Ολυμπιακός)

Επιθετικοί: François Kamano (Bordeaux), Mohamed Yattara (Auxerre), Ibrahima Traoré (Borussia M’Gladbach), José Kanté (Gimnastic Tarragona), Idrissa Sylla (Zulte Waregem), Fodé Koita (Kasimpasa), Sory Kaba (Dijon).

Ο Keita πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη Liverpool κόντρα στη Southampton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com