Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απέρριψε τη Leeds ο Kent, θέλει 12 εκατ. η Liverpool

Απέρριψε τη Leeds ο Kent, θέλει 12 εκατ. η Liverpool

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το μέλλον του Ryan Kent με τα τελευταία ρεπορτάζ από το Νησί να αναφέρουν πως ο παίκτης απέρριψε την προοπτική της Leeds, η οποία θα ήθελε να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού για την επόμενη σεζόν.

Ο 22χρονος εξτρέμ ήταν καθοριστικός στην αρκετά καλή πορεία των Rangers του Steven Gerrard τη σεζόν που μας πέρασε και οι Reds τον κοστολογούν με 12 εκατομμύρια λίρες. Η ομάδα του Stevie θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της και προσπαθεί να βρει την κατάλληλη φόρμουλα, η οποία δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής.

Δεδομένα οι Rangers δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις των Reds. Πρόταση κοντά στα 12 εκατομμύρια λίρες έφτασε από τη Leeds, όμως απορρίφθηκε από τον ίδιο τον παίκτη και όχι από την ομάδα.

Ο Kent θα ήθελε ή να παραμείνει στο ρόστερ της Liverpool και να παλέψει για μια θέση μέσα στη σεζόν ή να πάρει μόνιμη μεταγραφή σε κάποιον άλλον σύλλογο. Δεν θέλει να παραχωρηθεί ξανά δανεικός.

Είναι στο χέρι του νεαρού άσου να εντυπωσιάσει τον Jürgen Klopp στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας (οι βασικοί εξτρέμ, Mo Salah και Sadio Mane θα χάσουν μεγάλο μέρος της προετοιμασίας) και να κερδίσει μια θέση στο Κόκκινο ρόστερ.

Για την περίπτωση του ενδιαφέρεται και η Aston Villa, η οποία μόλις ανέβηκε στην Premier League, αλλά και η Middlesbrough. Δεν έχουν καταθέσει όμως επίσημη πρόταση.

Ο Kent θέλει να παλέψει για μια θέση στο ρόστερ της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com