Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arteta: « Μόνο στο Anfield νιώθεις χαμένος και δέχεσαι 5 γκολ χωρίς να το καταλάβεις »

Arteta: « Μόνο στο Anfield νιώθεις χαμένος και δέχεσαι 5 γκολ χωρίς να το καταλάβεις »

Για τη Liverpool και το θρυλικό της γήπεδο, το Anfield μίλησε ο πρώην παίκτης της Arsenal και της Everton και νυν βοηθός του Pep Guardiola στην Manchester City, Mikel Arteta.

Ο Ισπανός ρωτήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Marca για την απίστευτη φετινή πορεία της Liverpool και σε Αγγλία και Ευρώπη και βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για την μαγεία του Anfield.

Ρωτήθηκε αν αποτελεί έκπληξη για εκείνον η φετινή Liverpool:

“ Όχι, γιατί ήταν πολύ δύσκολο να καταφέρεις να την κερδίσεις. Αυτό ίσχυε και όταν ήμουν ποδοσφαιριστής. Το Anfield ήταν το μόνο γήπεδο, στο οποίο ένιωθες χαμένος και κόλλαγες. ”

“ Συνέβη όταν έπαιξα στο Anfield και δεχθήκαμε 5 γκολ χωρίς να το κατάλαβουμε. Στο Anfield λες συνέχεια: Δεν ξέρω τι συμβαίνει, παρακάλω σταματήστε το παιχνίδι. Δεν ξέρω που είμαι και τι κάνω. ” Είπε ο Arteta.

“ Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσω αυτό που συμβαίνει, αλλά δεν γίνεται σε κανένα άλλο γήπεδο. Μόνο στο Anfield. Η Barcelona μπορεί να σε καταπλήξει με μερικά γκολ της, αλλά στο Anfield θα δεχθείς 5 γκολ δίχως καν να το καταλάβεις. Ούτε στην Ισπανία, ούτε στην Ελλάδα, ούτε στη Γερμανία το ένιωσα αυτό. Ούτε καν στο Old Trafford. Μόνο στο Anfield. ”

Ο Mikel Arteta είναι ο βοηθός του Pep Guardiola στην Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com