Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θέλει 25 εκατομμύρια για να παραχωρήσει τον Lovren η Liverpool!

Θέλει 25 εκατομμύρια για να παραχωρήσει τον Lovren η Liverpool!

Τον Dejan Lovren θέλει η Milan, κάτι που επιβεβαίωνεται από το Ιταλικό Sky Sports, αλλά και από τους Times και μάλιστα τονίζεται πως η Liverpool κοστολογεί τον Κροάτη στα 25 εκατομμύρια και μόνο με αυτό το ποσό θα τον παραχωρήσει στην Ιταλία ή κάπου άλλου.

Πάντως, η Liverpool δεν έχει καμία πρόθεση να βάλει πωλητήριο στον διεθνή στόπερ και ούτε ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από το Anfield. Θα πρέπει να πειστεί από το αγωνιστικό project της Milan, να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο ίδιος, αλλά και οι Reds.

Ο Lovren αρέσει πολύ στον νέο τεχνικό διευθυντή της Milan, Frederico Massara και αναμένεται να μιλήσει μαζί του το επόμενο διάστημα, προκειμένου να καταφέρει να τον πείσει να γίνει κάτοικος Μιλάνου.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πρόταση της Milan στη Liverpool για τον Κροάτη, αλλά το ενδιαφέρον είναι υπάρκτο και μάλιστα πολύ ζεστό.

Οι εξέλιξεις στην υπόθεση του 30χρονου στόπερ αναμένεται να δρομολογηθούν, όπως και οι υπόλοιπες μεταγραφικές εξελίξεις της Milan μόλις οριστικοποιηθεί η πρόσληψη του νέου προπονητή της ομάδας, Marco Giampaolo, ο οποίος αποχώρησε από την Sampdoria.

Η Milan δεν θα συμμετάσχει στο Champions League της επόμενης σεζόν, αλλά στο Europa League και αυτό ίσως παίξει ρόλο στην απόφαση του Lovren.

Μόλις 18 συμμετοχές φέτος για τον Lovren.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com