Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Στο στόχαστρο της Milan ο Lovren»

«Στο στόχαστρο της Milan ο Lovren»

O Dejan Lovren με την κούπα του Champions League.

Στο στόχαστρο της Milan φέρεται να βρίσκεται ο κεντρικός αμυντικός των Reds, Dejan Lovren, σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα και δεν αποκλείεται να κινηθεί η Ιταλική ομάδα για την απόκτησή του φετινό καλοκαίρι.

Η Milan δεν κατάφερε να προκριθεί στο Champions League της νέας σεζόν και ετοιμάζεται για ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στο ρόστερ της. Αλλαγές θα υπάρξουν και στην άμυνα και όπως ανέφερε ο Gianluca Di Marzio και επιβεβαίωσε το Ιταλικό Sky Sports ο βασικός στόχος των Rossoneri για τη θέση του στόπερ είναι ο Dejan Lovren, αλλά όλοι στη Milan γνωρίζουν πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής των εφτά φορές πρωταθλητές Ευρώπης, Frederic Massara έχει ξεχωρίσει τον Κροάτη διεθνή και θα ήθελε να αντικαταστήσει τον ασταθή Mateo Musacchio και τον Zapata, που αποχωρεί ως ελεύθερος από το Μιλάνο.

Παντώς, ο κεντρικός αμυντικός της Liverpool, ο οποίος θα κλείσει τα 30 σε λίγες ημέρες δεν έχει πρόθεση να αποχωρήσει από το Anfield και έχει συμβόλαιο για τα δύο επόμενα χρόνια, καθώς και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ούτε ο Jürgen Klopp θα ήθελε να αφήσει τον παίκτη να φύγει το φετινό καλοκαίρι, αλλά κανείς δεν γνωρίζει από τώρα τι μπορεί να αλλάξει, αν φτάσει μια καλή πρόταση τις επόμενες εβδομάδες από τη Milan, η οποία θα αγωνίζεται στο Europa League την επόμενη σεζόν.

Κοιτάζει τον Lovren η Milan.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com