Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής στη Schalke ο Matip

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής στη Schalke ο Matip

Ο αμυντικός της Liverpool, Joel Matip δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής στην πρώην ομάδα του, Schalke μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τη Liverpool, το οποίο όμως αναμένεται να ανανεωθεί τις επόμενες εβδομάδες και μάλιστα με αυξημένες απολαβές.

Ο στόπερ των Reds αγωνίστηκε στην Γερμανική ομάδα από το 2009 ως και το 2016 και δέθηκε αρκετά με τους Βασιλικούς Μπλε. Για τον λόγο αυτό δεν απέρριψε το ενδεχόμενο επιστροφής στην Veltins Arena, όταν μια ημέρα αποχωρήσει από τη Liverpool.

Ο Καμερουνέζος ρωτήθηκε για την πρώην ομάδα του και αν θεωρεί πιθανή την επιστροφή του:

“ Στο ποδόσφαιρο, τίποτα δεν είναι απίθανο. Προς το παρόν έχω συμβόλαιο με τη Liverpool για ακόμη δύο χρόνια και πλέον αισθάνομαι καλά μετά από όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα. Έχω ακόμη τη Schalke μέσα στη καρδιά μου και πάντα θα υπάρχει μέρος στη καρδιά μου για την ομάδα. ” Τόνισε ο Joel Matip.

“ Το ενδιαφέρον μου για την ομάδα παραμένει μεγάλο. Προσπαθώ να βλέπω όλα τα παιχνίδια της στην τηλεόραση. Μπορεί μόνο να βελτιωθεί τη νέα σεζόν. ”

Ο Matip υπέγραψε στη Liverpool ως ελεύθερος από τον Γερμανικό σύλλογο το 2016 και τη σεζόν που μας πέρασε ήταν η ευχάριστη έκπληξη και εξελίχθηκε σε έναν κομβικό παίκτη για την ομάδα του Jürgen Klopp.

Ο Joel Matip με το τρόπαιο του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com