Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι τιμές των εισιτηρίων για το φιλικό με την Schalke

Οι τιμές των εισιτηρίων για το φιλικό με την Schalke

Στο Anfield θα δώσει το τελευταίο της φιλικό η Liverpool με αντίπαλο την Schalke, στις 6 Αυγούστου, 2 ημέρες μετά το Community Shield και οι Reds εξέδωσαν ανακοίνωση αναφορικά με τις τιμές των εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Το εισιτήριο του αγώνα είναι απαραίτητο για την είσοδο στο γήπεδο στη φιλική αναμέτρηση με τους Βασιλικούς Μπλε, καθώς τα διαρκείας δεν θα ισχύσουν. Οι κάτοχοι των διαρκείας μπορούν όμως να προμηθευτούν νωρίτερα εισιτήριο και συγκεκριμένα από αύριο το πρωί, ενώ η διάθεση για τα μέλη τα ξεκινήσει από την Παρασκευή.

Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατεθούν σε γενική πώληση από τη Δευτέρα (17/6) και ο κάθε οπαδός των Reds μπορεί να αγοράσει μέχρι και 4 εισιτήρια στο όνομά του.

Οι κάτοχοι των διαρκείας μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο την ίδια θέση με εκείνη του εισιτηρίου διαρκείας. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητη η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας και του εισιτηρίου του αγώνα, προκειμένου να εισέλθει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει το φιλικό ανάμεσα σε Liverpool και Schalke.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων για το φιλικό με τη Schalke:

  • Ενήλικες: από 9 λίρες ως 32 λίρες.
  • Ενήλικες άνω των 65 ετών: 9 λίρες ως 25 λίρες.
  • Άτομα ηλικίας 17 ως 21 ετών: 9 λίρες ως 16.50 λίρες.
  • Παιδιά (κάτω των 16 ετών): 5 λίρες.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds έδωσαν φιλικό με την Torino στο Anfield πέρυσι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com