Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Eintracht Frankfurt και Werder Bremen θέλουν τον Grujic

Eintracht Frankfurt και Werder Bremen θέλουν τον Grujic

Πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Marko Grujic και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, προστέθηκαν ακόμα δύο ομάδες από την Γερμανία. Η μια είναι η Werder Bremen και η άλλη η Eintracht Frankfurt, ενώ πάντα στο παιχνίδι παραμένει η Hertha Berlin.

Η Eintracht, η οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Europa League θα ήθελε να αγοράσει τον Σέρβο, ενώ η Hertha δεν θα έλεγε όχι σε μια ανανέωση του δανεισμού για έναν ακόμη χρόνο, καθώς έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από τις εμφανίσεις του.

Ο ίδιος ο παίκτης δεν είναι αρνητικός το ενδεχόμενο να παραμείνει στη Γερμανία και οι Reds θα ζητήσουν 25 εκατομμύρια λίρες, για να τον παραχωρήσουν. Η ομάδα της Φρανκφούρτης παραχώρησε τον Luka Jovic στην Real Madrid και διαθέτει τα χρήματα, για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Grujic.

Δεδομένος θα πρέπει να θεωρείται ο νέος δανεισμός του Ben Woodburn στην Championship με την Wigan να ενδιαφέρεται ζεστά για τον νεαρό Ουαλό. Για την περίπτωσή του είχε ενδιαφερθεί και η Hull City, αλλά η απομάκρυνση του Nigel Adkins από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλάξε τα μεταγραφικά πλάνα του συλλόγου.

Στην Championship θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν και ο Ovie Ejaria. Ο παίκτης φαίνεται πως θα παραμείνει στην Reading με νέο δανεισμό.

Δανεικός θα παραχωρηθεί και ο Herbie Kane με τις Milwall, Brentford και Hibernian να έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Ο Grujic εν δράσει εναντίον της Torino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com