Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: « Ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει ο Hazard »

Robertson: « Ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει ο Hazard »

Την Σκωτία του Andrew Robertson υποδέχεται απόψε το βράδυ το Βέλγιο των Eden Hazard, Divock Origi και Simon Mignolet για τα προκριματικά του Euro 2020, με τον αριστερό μπακ των Reds να τονίζει πως ο νέος αστέρας της Real Madrid είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του.

Ο Robbo ρωτήθηκε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Μαδριλένων, Eden Hazard στο πλαίσιο των δηλώσεών του για το παιχνίδι:

“ Λογικά αυτός είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει στην Premier League. Αξίζει πολύ μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα από αυτή που παίρνει μέχρι στιγμής. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου αυτή τη στιγμή. ”

“ Εννοείται πως πρέπει να τον σεβαστούμε, διότι είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλη ποιότητα, αλλά δεν πρέπει να του δείξουμε υπερβολικό σεβασμό σε σημείο να τον φοβηθούμε. ” Είπε ο Robertson.

“ Θα προσπαθήσουμε να τον αντιμετωπίσουμε και να αμυνθούμε σωστά. Γνωρίζουμε όμως πόσο δύσκολο θα είναι. ”

Για τον αγώνα κόντρα στο Βέλγιο ο Robertson πρόσθεσε:

“ Αν το Βέλγιο κάνει το καλύτερό του παιχνίδι και εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του, λογικά θα μας κερδίσει, αλλά εμείς πρέπει να τους το κάνουμε δύσκολο. Θα πρέπει να τους εκνευρίσουμε και αν το παιχνίδι θα πηγαίνει καλά για εκείνους, να αποκτήσουμε ψυχολογία και να τους δημιουργήσουμε προβλήματα. Διαθέτουμε ικανούς παίκτες και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. ”

Ο Hazard θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com