Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν θα κινηθεί για De Ligt η Liverpool»

«Δεν θα κινηθεί για De Ligt η Liverpool»

Ο de Ligt όντας αρχηγός, ηγήθηκε της εξαιρετικής φετινής πορείας του Ajax.

Δεν φαίνεται να έχει πρόθεση να κινηθεί για την απόκτηση του Matthijs De Ligt η Liverpool, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Liverpool Echo.

Τα δημοσίευματα από τα media μπορεί να συνεχίζονται και τονίζουν πως οι Reds ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή και ότι ο μάνατζέρ του, Mino Raiola θέλει να πάρει μεταγραφή ο Ολλανδός στόπερ στη Liverpool, διότι θεωρεί πως θα μπορέσει να εξελιχθεί με καλύτερο τρόπο, έχοντας στο πλευρό του τον Virgil van Dijk.

Το συγκεκριμένο σενάριο είναι κάπως τραβηγμένο, πάντως όπως και να έχει η ομάδα του Jürgen Klopp δεν αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του σέντερ μπακ του Ajax, όπως αναφέρει η Liverpool Echo.

Η ομάδα είχε διαψεύσει πως ενδιαφέρεται για τον De Ligt και πριν από 3 εβδομάδες, όταν παρόμοια δημοσίευματα είχαν κάνει την εμφάνισή τους.

Όπως έχουμε τονίσει και εμείς εδώ στο liverpool.gr, αλλά και ο Jürgen Klopp, πρόθεση της Liverpool είναι να μην ξοδέψει υπέρογκα ποσά και το φετινό καλοκαίρι για μεταγραφές και να προχωρήσει μόνο σε λίγες κινήσεις, όπως την απόκτηση ενός πλάγιου αμυντικού ή ενός επιθετικού, για να καλύψει το κενό του Daniel Sturridge, ο οποίος αποχώρησε ως ελεύθερος από το Anfield.

Ο Klopp φέρεται να είναι χαρούμενος με τις επιλογές που έχει για το κέντρο της άμυνας, Virgil van Dijk, Joel Matip, Joe Gomez και Dejan Lovren.

Ο De Ligt θα αποχωρήσει από τον Ajax τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες.

Virgil van Dijk και Matthijs De Ligt.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com