Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τραυματίστηκε με την Εθνική ο Shaqiri

Τραυματίστηκε με την Εθνική ο Shaqiri

Πραγματοποιήθηκε ο μικρός τελικός του Nations League και η Εθνική Αγγλίας επικράτησε της Ελβετίας στα πέναλτι και κατέλαβε την τρίτη θέση στο τουρνουά.

Στην αναμέτρηση τραυματίστηκε όμως ο Xherdan Shaqiri της Liverpool και της Εθνικής Ελβετίας και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα. Πρόκειται για έναν μυϊκό τραυματισμό και ο παίκτης έχει οδηγηθεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Ο Shaq έκανε αμέσως νοήμα στον πάγκο να αντικατασταθεί αμέσως μόλις ένιωσε το τράβηγμα και όπως είναι λογικό υπάρχει ανησυχία στις τάξεις της Liverpool.

Από την άλλη, βασικοί ξεκίνησαν και οι Joe Gomez και Trent Alexander-Arnold των Reds και ο τελευταίος ήταν ο καλύτερος της ομάδας του και του αγώνα. Ο Trent πραγματοποιήσε μια πολύ σπουδαία εμφάνιση και βοήθησε την Αγγλία να επικρατήσει τελικά της Ελβετίας.

Gomez και Trent αγωνίστηκαν και στα 120 λεπτά του μικρού τελικού και δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Μένει να δούμε αν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Xherdan Shaqiri, κάτι το οποίο θα το γνωρίζουμε με βεβαιότητα μέσα στις επόμενες ώρες.

Virgil van Dijk και Gini Wijnaldum αγωνίζονται στον μεγάλο τελικό του Nations League με την Εθνική Ολλανδίας σε λίγη ώρα κόντρα στην Πορτογαλία.

Ξεχώρισε με την Εθνική Αγγλίας ο Trent.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com