Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καμία πρόταση της Liverpool για Nicolas Pepe!

Καμία πρόταση της Liverpool για Nicolas Pepe!

Ακόμη μια διάψευση για μεταγραφικό στόχο της Liverpool! Οι Reds δεν έχουν καταθέσει καμία πρόταση στη Lille για την απόκτηση του Nicolas Pepe και ούτε βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Γαλλική ομάδα ή τον τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Μπορεί στη Γαλλία να τονίζουν, πως η Liverpool ενδιαφέρεται για τον Ιβοριανό, αλλά τα συγκεκριμένα σενάρια δεν ισχύουν και απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή και σύμφωνα με όσα αναφέρει η Liverpool Echo.

Ρεπορτάζ από τη Γαλλία και συγκεκριμένα το RMC Sport, το οποίο είχε αποκαλύψει πέρσι την μεταγραφή του Fabinho ανέφερε χθες το απόγευμα πως οι Reds ενδιαφέρονται για τον άσο της Lille και έχουν καλές πιθανότητες, για να τον αποκτήσουν.

Τελικά, η ομάδα του Jürgen Klopp δεν έχει κινηθεί για την απόκτηση του Pepe και δύσκολα θα το πράξει στο μέλλον, αν και δεδομένα θα αποκτήσει έναν επιθετικό το φετινό καλοκαίρι ως αντικαταστάτη του Daniel Sturridge, ο οποίος αποχωρήσε ως ελεύθερος από το Anfield μετά από περίπου 7 χρόνια.

Ο Ιβοριανός επιθετικός δεν φαίνεται να βρίσκεται στη λίστα του Γερμανού τεχνικού των Reds.

Η πρόθεση της Liverpool είναι να μην ξοδέψει μεγάλα ποσά στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, καθώς ο Klopp είναι ευχαριστημένος με το ρόστερ, που οδήγησε την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης.

Οι Reds δεν έχουν καταθέσει πρόταση για τον Pepe.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com