Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Alisson έφτιαξε τον δικό του τέλειο ποδοσφαιριστή!

Ο Alisson έφτιαξε τον δικό του τέλειο ποδοσφαιριστή!

Τον δικό του τέλειο ποδοσφαιριστή κλήθηκε να δημιουργήσει ο Alisson Becker σε συνέντευξή του με το BT Sport.

Από τον Βραζιλιάνο ζητήθηκε να επιλέξει τον καλύτερο παίκτη σε συγκεκριμένες κατηγορίες, όπως είναι η ταχύτητα ή η τεχνική και επέλεξε παίκτες μόνο από την πρώην ομάδα του, Roma, την Εθνική Βραζιλίας και τη Liverpool.

Ο τερματοφύλακας των Reds επέλεξε τον συμπαίκτη του στην Εθνική, Neymar ως τον καλύτερο από άποψη τεχνικής. Τον Daniele De Rossi για της ηγετικές του ικανότητες, τον μέσο των Reds, James Milner για την εργατικότητά του μέσα στο γήπεδο, τον Marcelo ως τον ποδοσφαιριστή με το καλύτερο αριστερό πόδι και τον παλαίμαχο Ιταλό, Francesco Totti με το καλύτερο δεξί πόδι.

Τέλος, για την ταχύτητα επέλεξε τον συμπαίκτη του στη Liverpool και πρώην συμπαίκτη του στη Roma, Mohamed Salah και μάλιστα εξήγησε πως κατέλεξε στον Αιγύπτιο Φαραώ.

“ Ο Mo Salah είναι ένας παίκτης που είναι γρήγορος με και χωρίς την μπάλα στα πόδια. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, που πάντα κάνει τη διαφορά στις αντεπιθέσεις και ειδικότερα όταν χρειαζόμαστε να ανοίξουμε χώρο και να κάνουμε ευκαιρίες κόντρα στην αντίπαλη ομάδα. ” Ανέφερε στο BT Sport ο βασικός τερματοφύλακας της Liverpool και της Εθνικής Βραζιλίας.

Alisson Becker και Mo Salah μετά τη νίκη επί της Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com