Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Σε διαπραγματεύσεις για τον Nicolas Pepe η Liverpool, αλλά…»

«Σε διαπραγματεύσεις για τον Nicolas Pepe η Liverpool, αλλά…»

Εδώ και μια εβδομάδα έχουν ολοκληρωθεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Liverpool με την κατάκτηση του Uefa Champions League και η ομάδα ήδη κάνει τα μεταγραφικά της πλάνα ενόψει καλοκαιριού, τα οποία ενδέχεται να συμπεριλαμβάνουν τον Nicolas Pepe.

Αρχική πρόθεση των Reds, όπως είχε τονίσει ο Jürgen Klopp ήταν να μην ξοδέψουν υπέρογκα ποσά και το φετινό καλοκαίρι για μεταγραφές, αλλά αυτό μπορεί πολύ εύκολα να αλλάξει, αν προκύψει ο κατάλληλος παίκτης, όπως ανέφερε ο John Henry μια ημέρα πριν τον τελικό του Uefa Champions League, δηλαδή την προηγούμενη Παρασκευή σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Sky Sports από τη Μαδρίτη.

Η καλή περίπτωση παίκτη φέρεται να είναι ο Nicolas Pepe της Lille. Σκόραρε 23 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ στα 43 παιχνίδια που αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν. Βοήθησε την ομάδα να του να τερματίσει δεύτερη στη Lique 1 και να εξασφαλίσει εισιτήριο για τους ομίλους του Uefa Champions League.

Το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Ιβοριανό άσο το αποκάλυψε πρώτη η προχθεσινή (6/8) έκδοση της L’ Equipe, αν και η Γαλλική εφημερίδα δεν φημίζεται για την εγκυρότητά της.

Έγκυρος όμως είναι ο τελευταίος δημοσιογράφος που έγραψε για το θέμα. Ο Mohamed Bouhafsi του RMC Sport, δηλαδή ο εκείνος που αποκάλυψε την μεταγραφή του Fabinho στη Liverpool δύο ημέρες μετά τον τελικό του Champions League με τη Real Madrid.

Συγκεκριμένα, ο Bouhafsi έγραψε στο Twitter πως: “ Η Liverpool βρίσκεται σε καλή θέση, για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Nicolas Pepe, αλλά τον θέλει και η Bayern Munich. Liverpool και Bayern Munich βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις τόσο με την Lille, όσο και με τον ίδιο τον παίκτη. Οι διαπραγματεύσεις δεν βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο για την ώρα και ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε λίγο χρόνο, για να σκεφτεί και να αποφασίσει. Τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν, αν ενδιαφέρθει και μια τρίτη μεγάλη ομάδα. ”

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Pepe θα αποχωρήσει από τη Lille το φετινό καλοκαίρι, όπως έχει επιβεβαίωσει ο σύλλογος.

Ενδιαφέρον, αλλά όχι προχωρημένο για Pepe.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com