Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν έχει συμφωνήσει με Nike η Liverpool, ακούει και άλλες προσφορές

Δεν έχει συμφωνήσει με Nike η Liverpool, ακούει και άλλες προσφορές

Την νέα της εκτός έδρας εμφάνιση παρουσίασε χθες η Liverpool, παραγωγής New Balance, δηλαδή της εταιρείας που ντύνει την ομάδα από το 2015 και έχει συμβόλαιο μαζί της μέχρι και το τέλος της σεζόν 2019-20.

Οι Reds βρίσκονται σε συζητήσεις με την New Balance για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αλλά η Αμερικάνικη εταιρεία δεν παίζει σε καμία περίπτωση μόνη της. Είναι δεδομένο πως προσφορά υπάρχει και από τη Nike, την οποία η Liverpool εξετάζει, αλλά δεν έχει συμφωνήσει, τουλάχιστον για την ώρα.

Η Nike θεωρείται το φαβορί για να συνάψει συμφωνία με τη Liverpool, όμως τίποτα δεν έχει κλείσει μέχρι και σήμερα.

Οι Reds δεν βιάζονται για την υπογραφή της νέας συμφωνίας και θέλουν το νέο deal να ξεπεράσει εκείνο της Manchester United με την Adidas, δηλαδή τα 75 εκατομμύρια λίρες τον χρόνο, τη στιγμή που τώρα λαμβάνουν 45 εκατομμύρια τον χρόνο από την τρέχουσα συμφωνία με την New Balance.

Η ομάδα του Jürgen Klopp έχει γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια και μόλις πριν από μια εβδομάδα κατέκτησε το έκτο της Ευρωπαϊκό στη Μαδρίτη, οπότε μπορεί πολύ εύκολα να υπογράψει μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων ευρών, είτε με τη New Balance, είτε με την Nike, είτε με κάποια άλλη εταιρεία, της οποίας η προσφορά θα ικανοποιήσει τα οικονομικά «θέλω» των Reds.

Πάντως, οι φανέλες των τελευταίων ετών της Liverpool με την New Balance κάνουν κάθε χρόνο και νέο ρεκόρ πωλήσεων.

Η Liverpool παρουσίασε τη νέα της εκτός έδρας εμφάνιση χθες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com