Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα δώσει φιλικά με Napoli και Schalke η Liverpool

Θα δώσει φιλικά με Napoli και Schalke η Liverpool

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών φιλικών της Liverpool! Οι Reds έκλεισαν δύο ακόμη φιλικά. Το ένα κόντρα στη γνώριμη Napoli στο Εδιμβούργο και το άλλο στο Anfield εναντίον της Schalke στις 6 Αυγούστου, δηλαδή δύο ημέρες μετά το Community Shield.

Το πρώτο φιλικό της ομάδας του Klopp θα είναι ξανά εναντίον της Tranmere Rovers, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, στις 11 Ιουλίου στο Prenton Park. Θα ακολουθήσει ένα ακόμη με την Bradford City πριν πετάξει η Liverpool για Αμερική και έπειτα θα δώσει πρόβα τζενεράλε πριν το Community Shield με αντίπαλο την Napoli στο Murrayfield.

Αναλυτικά τα καλοκαιρινά φιλικά που έκλεισαν οι Reds: 

  • Πέμπτη 11 Ιουλίου – Tranmere Rovers v Liverpool – Prenton Park
  • Κυριακή 14 Ιουλίου – Bradford City v Liverpool – Northern Commercials Stadium
  • Κυριακή 28 Ιουλίου – Liverpool v Napoli – BT Murrayfield
  • Τετάρτη 31 Ιουλίου – Liverpool v Lyon – Stade de Geneve
  • Tρίτη 6 Αυγούστου – Liverpool v Schalke – Anfield.

Εννοείται πως οι αναμετρήσεις με Borussia Dortmund, Sevilla και Sporting Lisbon ισχύουν και θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Επίσης, οι οπαδοί της ομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το τρόπαιο του Uefa Champions League.

Κάτι παρόμοιο θα συμβεί και στο φιλικό με τη Schalke στο Anfield με το τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά και με εκείνο του Community Shield, αν το έχουν κατακτήσει οι Reds δύο ημέρες νωρίτερα.

Έκλεισαν όλα τα καλοκαιρινά φιλικά οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com