Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Daniel Sturridge

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Daniel Sturridge

Παρελθόν αποτελεί από τη Liverpool ο Daniel Sturridge μετά από περίπου 7 χρόνια και ο Άγγλος επιθετικός αποχαιρέτησε τη Liverpool με ένα πολύ συγκηνητικό μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο Danny έγραψε:

“ Τι μπορώ να πω … Ήταν μια αξέχαστη βόλτα σε αυτή την πανέμορφη ομάδα. Είμαστε μαζί για επτά σεζόν και είχαμε ένα μικρό διάλειμμα. ”

«Είχαμε πολλές καλές και κακές στιγμές μαζί αλλά μέσα από όλα αυτά παραμείναμε μαζί γνωρίζοντας ότι μια μέρα θα πρέπει να χωρίσουμε. Αυτή τη φορά είναι τώρα. ”

“ Θέλω να πω στους φιλάθλους που αγαπώ ένα μεγάλο ευχαριστώ. Με έκαναν να νιώθω τόσο ευπρόσδεκτος και με αγκάλιασαν με ανοιχτές αγκάλες. Ο χορός Sturridge έγινε διάσημος στο Anfield και δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που το έκανα μπροστά από το Kop. ”

“ Για τους συμπαίκτες μου παλιούς και νέους, σας ευχαριστώ για τις αναμνήσεις – το δέσιμό ήταν εξωπραγματικό. Όλοι παίξατε ρόλο στο να δημιουργήσετε τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Αυτό δεν είναι αντίο γιατί ο Θεός ξέρει ότι θα μείνουμε σε επαφή ανεξάρτητα από το πού είμαι. Για την τρέχουσα ομάδα παικτών απλά να σας ενημερώσω, ότι οι Sturr τρελές σάλτσες θα είναι ακόμα διαθέσιμες την επόμενη σεζόν, οπότε μην φοβάστε, η τυχερή σάλτσα θα υπάρχει. ” Έγραψε ο Sturridge.

“ Στο προπονητικό προσωπικό σας ευχαριστώ για τα πάντα που με ώθησε στα όρια μου, για να να κάνω το καλύτερο που μπορώ  – αυτό συμβαίνει τόσο για τους παλιούς όσο και για τους νέους. Ειδική μνεία στους προπονητές Jurgen και Brendan για την καθοδήγηση τους μου και για την βοήθεια τους προς εμένα. ”

“ Ευχαριστώ το γυμναστήριο και το ιατρικό τμήμα. Σας ευχαριστώ για το γεγονός ότι ήσασταν κοντά μου στο στις χειρότερες στιγμές, αλλά και στις καλές. Εκτιμώ τον χρόνο σας και την προσπάθειά σας για εμένα και για τα άλλα παιδιά. Είμαι ευγνώμων να σας ευχαριστήσω προσωπικά εκτός social media. Ειδική μνεία στον Chris Rohrbeck για το έργο του όλη την σεζόν. Paul Small «Smally» ήσουν μαζί μου από την αρχή μέχρι το τέλος και στην εθνική ομάδα της Αγγλίας. Τίποτα άλλο παρά αγάπη και σεβασμό για σας. Τέλος, ο Andy Massey έκανε τα πάντα για εμένα. Σας ευχαριστώ πολύ. ”

“ Το προσωπικό της κουζίνας και όλοι στο Melwood. Σας ευχαριστώ για όλες τις ώρες που δουλεύετε πίσω από τις κάμερες για να βεβαιωθείτε ότι έχετε φροντίσει για τους παίκτες. Ειδική αναφορά θέλω να κάνω στις  άλλες μητέρες μου, Caroline και Carol. Και οι δύο είστε απόλυτοι θρύλοι! Τους Lee και  Graham τους ευχαριστώ που έκαναν πιο εύκολη τη ζωή μου. Από τα παπούτσια μέχρι τις φανέλες. Ray, Jane, Rachel και Louis θα μου λείψετε. Θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων για όλα όσα κάνατε για εμένα. ” Πρόσθεσε ο Daniel Sturridge.

“ Ήταν επίσης τιμή μου να δουλέψω με την FSG. Έχετε κάνει τα πάντα, για να επιστρέψει στην κορυφή η ομάδα και σας είμαι ευγνώμων. Στον Mike Gordon, ο οποίος ήταν κάτι παραπάνω από ένας απλός ιδιοκτήτης και μου έδινε συμβουλές για το ποδόσφαιρο και για τη ζωή. Tom Werner είσαι ένας πραγματικός ηγετής και ακόμα σε περιμένω για αυτή την ταινία! John Henry σε ευχαριστώ που ήσουν εξαιρετικός στη θητεία μου στη Liverpool. ”

“ Τέλος, στον Michael Edwards, με τον οποίο είχα μια καλή σχέση όσο ήμουν στον σύλλογο. Με βοήθησε να προσαρμοστώ στην ομάδα. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέλος της ομάδας, που κατέκτησε το έκτο Champions League. Όλοι οι οπαδοί το άξιζαν. Με έχουν υποστηρίξει πάρα πολύ στα χρόνια μου στην ομάδα. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον και πολλές επιτυχίες στην ομάδα. ” Είπε ο Sturridge.

“ Όπως έχω πει ξανά είναι : Red or Dead. Σας ευχαριστώ για όλα. Αγάπη, Daniel. ”

Αγαπήθηκε από όλους ο Sturridge.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com