Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lallana: « Εννοείται πως θα μείνω και του χρόνου, με υπολογίζει ο Klopp »

Lallana: « Εννοείται πως θα μείνω και του χρόνου, με υπολογίζει ο Klopp »

Henderson και Lallana πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Champions League.

Η Liverpool μπορεί να δείχνει έτοιμη να εξετάσει προτάσεις για τον Adam Lallana, αλλά εκείνος με σημερινές του δηλώσεις ξεκάθαρισε πως θα παραμείνει στην ομάδα και του χρόνου, εφόσον έχει συμβόλαιο και τον υπολογίζει ο Klopp.

Ο Άγγλος διεθνής μίλησε στο Press Association για το μέλλον του στη Liverpool:

“ Έχω πολλά ακόμη να δώσω στην ομάδα. Έχω συμβόλαιο για την ομάδα για άλλον ένα χρόνο και θα επιστρέψω κανονικά για την καλοκαιρινή προετοιμασία. ”

“ Θέλω να επιστρέψω υγιής και σε καλή κατάσταση μετά την προετοιμασία, γιατί ξέρω ότι όταν είμαι καλά έχω πολλά να δώσω στην ομάδα και μπορώ να μπω στην ενδεκάδα. ”

“ Εννοείται πως θα μείνω στην ομάδα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πάνω σε αυτό. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος από ότι είμαι τώρα στην ομάδα. Μόλις κερδίσαμε το Champions League. Ξέρω τις ικανότητές μου και έχω πολλά να δώσω στην ομάδα. ” Ξεκάθαρισε ο Lallana.

“ Ο προπονητής και το τεχνικό του επιτελείο μου έχουν ξεκαθαρίσει πως με υπολογίζουν και θα παίξω σημαντικό ρόλο στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν. Είναι βέβαιο πως το μέλλον μου είναι στη Liverpool και δεν μπορώ να περιμένω για την επόμενη σεζόν.

Για τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν:

“ Ο κάθε παίκτης έχει τη δική του ιστορία τη φετινή σεζόν. Δεν έπαιξα στον τελικό, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως το πήραμε. Εγώ είχα αρκετά πισωγυρίσματα τη φετινή σεζόν, όμως προσπάθησα να επανέλθω και αυτό θα κάνω ξανά. ”

Ο Lallana στους πανηγυρισμούς της Κυριακής.
Μοιραστείτε το!

One thought on “Lallana: « Εννοείται πως θα μείνω και του χρόνου, με υπολογίζει ο Klopp »

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com