Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sturridge: « Το ομαδικό μας πνεύμα κάνει τη διαφορά »

Sturridge: « Το ομαδικό μας πνεύμα κάνει τη διαφορά »

Τον πρώτο του τίτλο με τη Liverpool κατέκτησε ο Daniel Sturridge και εξήγησε μέσω των δηλώσεών του πως κατάφερε η ομάδα να φτάσει στον θρίαμβο της Μαδρίτης και στην κορυφή της Ευρώπης για έκτη φορά στην ιστορία της.

Ο Danny για την προετοιμασία της ομάδας πριν τον τελικό και τη νίκη επί της Tottenham είπε:

“ Πριν τον τελικό ο κόσμος συνέχεια έλεγε, αν δεν κερδίσετε και αν δεν κερδίσετε. Και εμείς σκεφτόμασταν τι μπορούμε να κάνουμε στην προετοιμασία μας, για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Πως μπορούμε να προετοιμαστούμε διαφορετικά, για να νικήσουμε; Πολλές ερωτήσεις μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου πριν τον τελικό. Εμείς είχαμε αποκτήσει εμπειρία από τις ήττες των προηγούμενων χρόνων. ”

“ Πέρασαμε εκπληκτικά στη Μαδρίτη με την κατάκτηση του τροπαίου και δεν θέλω να μιλήσω για την επόμενη σεζόν ή κάτι τέτοιο. Το πιο σημαντικό είναι να πανηγυρίσουμε και να το χαρούμε. Δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό. Είναι φανταστικό που επιτέλους κερδίσαμε έναν τίτλο. ”

Για το γεγονός ότι είναι για δεύτερη φορά (2012,2019) πρωταθλητής Ευρώπης:

“ Είναι η δεύτερη φορά που κερδίζω το Champions League και έχει πολλές ομοιότητες με την πρώτη. Τότε ήταν το πρώτο τρόπαιο της Chelsea και τώρα το πρώτο του προπονητή μας. Είναι παρόμοιο. ”

Τι οδήγησε τους Reds στη νίκη:

“ Η πίστη και το ομαδικό πνεύμα. Δεν υπάρχει το εγώ στην ομάδα. Υπάρχει μόνο το εμείς. ”

“ Ακόμη και οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν, όπως εγώ βοηθήσαμε να έρθει η νίκη. Είμαστε όλοι μέλη της ομάδας. ” Απάντησε ο Sturridge.

Ο Sturridge προσέχει το τρόπαιο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com