Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: « Μόλις ξεκινήσαμε, να πάρουμε και του χρόνου τίτλο »

Robertson: « Μόλις ξεκινήσαμε, να πάρουμε και του χρόνου τίτλο »

Τον πρώτο του τίτλο με τη Liverpool κατέκτησε ο Andrew Robertson! Και τι τίτλος μάλιστα! Το Uefa Champions League στη Μαδρίτη, το οποίο θα είναι μόνο η αρχή, όπως τόνισε ο ίδιος στις δηλώσεις που παραχώρησε στο BBC Radio 5 νωρίτερα σήμερα.

Ο Σκωτσέζος ρωτήθηκε για τον πρώτο του τίτλο με την κόκκινη φανέλα:

“ Είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα και πλέον γνωρίζουμε πως κερδίζεις τίτλους. Ήταν το πρώτο μου τρόπαιο και το πρώτο τρόπαιο της ομάδας με τον Jürgen Klopp. Νομίζω πως μόνο ο Jordan Henderson είχε κατακτήσει το League Cup το 2012 με την ομάδα. Τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε και να κερδίσουμε τρόπαιο και την επόμενη σεζόν. Μόλις ξεκινήσαμε. ”

“ Φτάσαμε κοντά στην κατάκτηση της Premier League, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τελικά, κατακτήσαμε ένα τρόπαιο και ήταν το μεγαλύτερο από όλα, το Champions League. Είναι απλά εκπληκτικό. ”

Για τον Jürgen Klopp:

“ Είναι απίστευτος. Κατά τη γνώμη μου, έχει αλλάξει τα πάντα στην ομάδα. Πλέον μπορούμε να διεκδικούμε και την Premier League και το Champions League. Πριν έρθει στην ομάδα, απλά παλεύαμε για την τετράδα και τίποτα άλλο. Έχει κάνει τεράστια διαφορά από την ημέρα που ήρθε. ”  Είπε ο Robertson στο BBC.

Για τον χθεσινό τελικό:

“ Το προαίσθημά μας για τον αγώνα ήταν πολύ διαφορετικό σε σχέση με πέρσι. Ήμασταν πιο χαλαροί φέτος και επικεντρωθήκαμε μόνο στο δικό μας παιχνίδι.”

Οι Reds πανηγυρίζουν το 1-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com