Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: « Τώρα θέλουμε και άλλα τρόπαια »

Henderson: « Τώρα θέλουμε και άλλα τρόπαια »

Τον δεύτερό του τίτλο κατέκτησε χθες το βράδυ με τη Liverpool ο Jordan Henderson και πρώτο στην εποχή του Jürgen Klopp. Η κατάκτηση του Uefa Champions League ήταν μια τεράστια επιτυχία, όμως ο αρχηγός των Reds δήλωσε πως τώρα η ομάδα θέλει να κερδίσει και άλλους τίτλους, όντας πιο διψασμένος από ποτέ.

Ο Hendo για τη νίκη επί της Tottenham και την κατάκτηση του Champions League δήλωσε:

“ Όλα στο ποδόσφαιρο κυλάνε πολύ γρήγορα και τώρα εμείς θέλουμε να προσπαθήσουμε ξανά και να κερδίσουμε άλλα τρόπαια. Έχουμε μεγάλη θέληση να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και να κατακτήσουμε τίτλους. Αυτό πρέπει να κάνουμε. ” Τόνισε ο Henderson στο Sky Sports.

“ Πριν από το παιχνίδι είχα πει πως η Manchester City δεν κερδίζει μόνο έναν τίτλο, αλλά 2 ή 3 τίτλους. Αυτό ακριβώς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς και ξέρω πως αυτή η ομάδα μπορεί να το κάνει. Είμαστε όλοι αρκετά νέοι και μπορούμε να μείνουμε μαζί και ενωμένοι και να κατακτήσουμε τρόπαια και τα επόμενα χρόνια. ”

Ο αρχηγός δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τον Jürgen Klopp:

“ Χωρίς εκείνον δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα από όλα αυτά. Του αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια, γιατί αυτό που έχει δημιουργήσει στην ομάδα είναι απλά υπέροχο.”

“ Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική, όπως και η σχέση της ομάδας με τους οπαδούς. Όλα είναι έργο του προπονητή. ”

Henderson και Klopp δάκρυσαν μετά το τέλος του αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com