Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα δύο ματς που βοήθησαν τον Fabinho να προσαρμοστεί και να εδραιωθεί στην 11αδα

Τα δύο ματς που βοήθησαν τον Fabinho να προσαρμοστεί και να εδραιωθεί στην 11αδα

Μια πολύ καλή σεζόν πραγματοποίησε ο Fabinho με τη Liverpool, μόλις στην πρώτη του χρονιά στην Premier League και σήμερα ονόμασε τα δύο παιχνίδια, τα οποία αρχικά τον βοήθησαν να προσαρμοστεί στα δεδομένα του Αγγλικού πρωταθλήματος και έπειτα να εδραιωθεί στο αρχικό σχήμα των Reds και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Jürgen Klopp.

Ο Βραζιλιάνος μέσω της Liverpool Echo δήλωσε πως δεν είχε ποτέ καμία αμφιβολία πως πήρε τη σωστή απόφαση το περσινό καλοκαίρι:

“ Δεν είχα ποτέ την παραμικρή αμφιβολία. Ήμουν σίγουρος από την πρώτη στιγμή πως πήρα την σωστή απόφαση. ”

“ Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες, οι οποίοι παίρνουν μια μεταγραφή και μπαίνουν αμέσως στην ενδεκάδα. Αυτό συνέβη και με τη δική μου περίπτωση. Όλοι μου έλεγαν πως έτσι δουλεύει ο προπονητής. Οι νέοι παίκτες στην ομάδα δεν κερδίζουν αμέσως θέση βασικού. Το ήξερα ότι θα χρειαστώ χρόνο και σκληρή δουλειά, για να προσαρμοστώ και αυτό τελικά έγινε. ”

Ποια παιχνίδια πιστεύει πως τον βοήθησαν να προσαρμοστεί και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Klopp:

“ Δύο παιχνίδια ξεχώρισαν για εμένα τη φετινή σεζόν. ” Είπε αρχικά ο Fabinho.

“ Το πρώτο ήταν κόντρα στην Arsenal (1-1) όταν κατάλαβα τον ρυθμό και την ταχύτητα της Premier League και το άλλο ήταν κόντρα στην Manchester United, όπου έφτιαξα την ψυχολογία μου και την αυτοπεποίθησή μου. Μάλλον ήταν το καλύτερο μου φετινό παιχνίδι. ”

“ Κατάφερα να βγάλω μια ασίστ σε αυτό το παιχνίδι και είχα τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα. Θεωρώ πως ήμασταν πολύ ανώτεροι από την United. ”

Klopp και Fabinho μετά το διπλό επί της Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com