Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Δεν είναι το αουτσάιντερ του τελικού η Tottenham»

Robertson: «Δεν είναι το αουτσάιντερ του τελικού η Tottenham»

Οι Andy Robertson και Trent Alexander-Arnold ήταν οι παίκτες πού εκπροσώπησαν τη Liverpool στη συνέντευξη τύπου του τελικού του Champions League.

Η πρώτη ερώτηση πού έγινε στον Robbo, αφορούσε το πώς είναι να έρχεσαι αντιμέτωπος με ένα σύνολο όπως οι Spurs, καθώς και (όπως καταλάβατε και από τον τίτλο) το αν θεωρεί ότι η ομάδα του Pochettino είναι το αουτσάιντερ του τελικού, δεδομένου ότι έχει ακουστεί αρκετά σαν άποψη.

Και το αριστερό full-back της ομάδας μας αποκρίθηκε:

«Προσωπικά δε νομίζω ότι είναι αουτσάιντερ.»

«Τα παιχνίδια πού παίξαμε εναντίον τους στην Premier League ήταν τα δυσκολότερα, καθώς με τον τρόπο με τον οποίο στήνονται στο γήπεδο μπορούν να σού προκαλέσουν πολλά προβλήματα.»

«Όμως και εμείς μπορούμε να τους προκαλέσουμε προβλήματα. Πρόκειται για δύο πολύ καλές ομάδες, και αυτό πού θα μετρήσει (στον τελικό) είναι το ποιος θα παρουσιαστεί καλύτερος. Αν εμφανιστούν καλύτεροι από εμάς, οπωσδήποτε θα κερδίσουν, και το αντίστροφο.»

«Αν και οι δύο ομάδες παίξουν στο 100% των δυνατοτήτων τους, το παιχνίδι θα κριθεί σε μία ιδιαίτερη στιγμή ή κάτι τέτοιο. Έχουν κάνει μία απίστευτη σεζόν και θα παραταχθούν γεμάτοι αυτοπεποίθηση, όμως το ίδιο ισχύει και για εμάς. Ανυπομονούμε για την πρόκληση.»

Ο Robertson πριν την έναρξη του αγώνα με την Barcelona.
Ο Robertson πριν την έναρξη του αγώνα με την Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com