Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Rafa αποκάλυψε το μυστικό της ανατροπής του 2005

Ο Rafa αποκάλυψε το μυστικό της ανατροπής του 2005

Στη Μαδρίτη για τον τελικό του Uefa Champions League βρίσκεται ο Rafa Benitez και στο πλαίσιο των δηλώσεών για τον μεγάλο αγώνα αποκάλυψε το μυστικό της απίστευτης ανατροπής της Κωνσταντινούπολης το 2005, όταν οι Reds κατέκτησαν το τρόπαιο.

Ο Ισπανός για τον τελικό της Πόλης είπε τα εξής στο Hotels.com:

“ Το πρώτο που έπρεπε να κάνω στα αποδυτήρια στο ημίχρονο ήταν να τους κρατήσω όλους ήρεμους και να είμαι σίγουρος πως πιστεύουν στην ανατροπή. Μετά έπρεπε να κάνουμε τις αλλαγές και να προσαρμοστούμε στις θέσεις του αγώνα. ”

“ Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Kaka από πλευράς Milan πολύ επικίνδυνος και έπρεπε κάπως να καταφέρουμε να τον περιορίσουμε και να ελέγξουμε την κατάσταση. Το καταφέραμε αυτό με την είσοδο του Hamann και πήραμε εμείς τον έλεγχο του κέντρου. Τα υπόλοιπα το έκαναν οι παίκτες. Ήταν μια πολύ δυνατή ομάδα και το κατάφεραν. ”

Ο τεχνικός της Newcastle εκθείασε και τον Jürgen Klopp:

“ Από τότε που ήρθε από την Dortmund, έχω δει τη Liverpool να πιέζει πάντα ψηλά και να φτάνει στα άκρα τους αντιπάλους της. Πάντα κρατάει την ομάδα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. ”

“ Η Liverpool με τον Klopp πάντα θέλει να είναι η κυρίαρχη του αγώνα. Είτε έχει την περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της, είτε όχι. ”

Για τον αυριανό τελικό:

“ Ο περισσότερος κόσμος θεωρεί τη Liverpool ως φαβορί και περιμένει να κερδίσει τον αγώνα. Η Tottenham όμως πηγαίνει στον τελικό με την ψυχολογία στα ύψη και ήδη έχει πετύχει πολλά στη διοργάνωση. Θα είναι δύσκολο. ”

Ο Rafa Benitez διετέλεσε προπονητής της Liverpool την 6ετια 2004-2010 μετρώντας 195 νίκες σε 348 επίσημα παιχνίδια.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com