Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: « Με ήθελε πριν τον περσινό τελικό η Liverpool »

Alisson: « Με ήθελε πριν τον περσινό τελικό η Liverpool »

Συνεντεύξεων συνέχεια για τους παίκτες της Liverpool και αυτή τη φορά με τον Alisson Becker, ο οποίος μίλησε για τον περσινό τελικό και την ήττα των Reds στο Κίεβο από τη Real Madrid, τα λάθη του Karius και τη μεταγραφή του στο Anfield τον περασμένο Ιούλιο.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε πρώτα για τον περσινό τελικό και τα λάθη του Loris Karius:

“ Για να είμαι ειλικρινής, δεν είδα τον περσινό τελικό, επειδή ήμουν στην προετοιμασία με την Εθνική Βραζιλίας, αλλά πάντα στεναχωριέμαι όταν ένας συνάδελφός μου κάνει τέτοιου είδους λάθη, ειδικότερα όταν αυτό συμβαίνει σε έναν τελικό Champions League. ”

“ Τέτοια λάθη σημαδεύουν την καρίερα του ποδοσφαιριστή. Πρέπει όμως να ξέρεις πως να το ξεπεράσεις και να προχωρήσεις μπροστά. Όταν ένας τερματοφύλακας κάνει λάθος, κατά 99% θα οδηγήσει σε γκολ για την αντίπαλη ομάδα. Σε κάνει να στεναχωριέσαι, όταν συμβαίνουν λάθη, γιατί ξέρεις πόσο δύσκολη δουλειά είναι να φτάσεις σε έναν τελικό. ”

Ο Alisson επίσης δήλωσε πως η μεταγραφή του δεν είχε σχέση με τα λάθη του Karius στον τελικό:

“ Από όσο ξέρω η Liverpool με ήθελε πριν τον τελικό. Είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για εμένα πριν το παιχνίδι. Ήταν στα σχέδιά τους να αποκτήσον έναν τερματοφύλακα το περσινό καλοκαίρι. Δεν ξέρω αν ο τελικός το έκανε οριστικό. ”

“ Εγώ σήμερα μπορώ να πω , πως πήρα τη σωστή απόφαση. Είμαι στον τελικό του Champions League με τη Liverpool και είχαμε μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. ”

Ο Alisson έκανε τη διαφορά στην πρώτη του σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com