Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sissoko: « Πολύ καλή η Liverpool, μπορούμε να την κερδίσουμε »

Sissoko: « Πολύ καλή η Liverpool, μπορούμε να την κερδίσουμε »

Για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου κόντρα στη Liverpool μίλησε ο χαφ της Tottenham, Moussa Sissoko και τόνισε πως η Liverpool είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν, αλλά μπορεί ηττηθεί από τους Spurs στο Wanda Metropolitano.

Ο Γάλλος πρώτα μίλησε για τις δικές του εμφανίσεις τη φετινή σεζόν:

“ Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ομάδα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για τον σύλλογο. Το ξεκίνημά μου μπορεί να μην ήταν το καλύτερο, αλλά όλοι χρειάζονται χρόνο προσαρμογής, όταν παίρνουν μεταγραφή σε μια νέα ομάδα. Αυτή η σεζόν ήταν μια πολύ καλή για εμένα και θέλω να συνεχίσω. ”

Για τον τελικό του Champions League και τη Liverpool:

“ Το Champions League είναι μια τελείως διαφορετική διοργάνωση από το πρωτάθλημα και έχουμε απέναντί μας τη Liverpool, μια πολύ καλή ομάδα που έχει πραγματοποιήσει μια πολύ καλή σεζόν. Θα είναι έτοιμη για τον τελική, καθώς ήταν και πέρυσι στον τελικό και τον έχασε. ”

“ Σε κάθε περίπτωση, το πιο σημαντικό είναι να σκεφτόμαστε τη δική μας ομάδα και όχι τον αντίπαλο. Είναι μια πρόκληση για εμάς και θα τα δώσουμε όλα. Όταν το κάνουμε, μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα και το γνωρίζουμε πολύ καλά. Και στα δύο φετινά ματς (κόντρα στη Liverpool) ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. ”

Ο Sissoko στην εντός έδρας ήττα από τον Ajax.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com