Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Pochettino μίλησε για την κατάσταση των Kane, Vertonghen, Winks και Sanchez

Ο Pochettino μίλησε για την κατάσταση των Kane, Vertonghen, Winks και Sanchez

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο προπονητής της Tottenham Hotspur, Mauricio Pochettino ενόψει του Σαββατιάτικου τελικού κόντρα στη Liverpool και μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι και για την κατάσταση των Kane, Vertonghen, Winks και Sanchez και φάνηκε αρκετά αισιόδοξος και για τους 4.

Αρχικά ρωτήθηκε για τις πιθανότητες που συγκεντρώνει ο Harry Kane να αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό:

“ Ο Harry Kane έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα από την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Παρασκευή. Η κατάσταση βελτιώνεται συνεχώς και πάει πολύ καλά. Έχουμε ακόμη μια ολόκληρη εβδομάδα μέχρι τον τελικό. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. ”

“ Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να τον έχουμε έτοιμο και διαθέσιμο για το Σάββατο. Θα δούμε τι συμβεί, δεν μπορώ να πω, πως θα είναι 100% έτοιμος για τον τελικό, αλλά δείχνει να είναι καλύτερα και είμαστε αισιόδοξοι. Δεν ξέρω από τώρα, αν θα μπορέσει να ξεκινήσει ή θα είναι στον πάγκο. ”

Για τους υπόλοιπους 3 άσους της ομάδας του ο Pochettino πρόσθεσε:

“ Οι Jan Vertonghen, Davinson Sanchez και Harry Winks βρίσκονται σε μια παρόμοια κατάσταση με τον Kane. Έχουν ξεκινήσει προπονήσεις σε κανονικό ρυθμό από την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως πάνε καλά και υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστούν το Σάββατο. ”

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το μεγάλο ματς του Wanda Metropolitano:

“ Ο τελικός του Champions League μαζί με τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι τα δύο μεγαλύτερα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο. Θα είναι πολύ διαφορετικό από τα δύο ματς του πρωταθλήματος. Δεν σκεφτόμαστε καθόλου τι συνέβη στο πρωτάθλημα και προετοιμαζόμαστε με τελείως διαφορετικό τρόπο. ”

Αισιόδοξος ο Pochettino για τους 4.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com