Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Cornet μίλησε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Liverpool

Ο Cornet μίλησε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Liverpool

Πολλές μεταγραφικές φήμες έχουν κάνει την εμφάνιση τους τις τελευταίες ημέρες και μερικές εξ’ αυτών εμπλέκουν τη Liverpool με παίκτες της Lyon. Ο πρώτος (Memphis Depay) διαψεύστηκε χθες, ενώ δεν έχει συμβεί -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- το ίδιο και με τον Maxwel Cornet.

Ο 22χρονος εξτρέμ σκόραρε 12 τέρματα και μοίρασε 5 ασίστ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Lyon, αλλά δεν έχει συμφωνήσει να ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του με την Γαλλική ομάδα, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος στις δηλώσεις του. Οπότε η αποχώρηση το καλοκαίρι μοιάζει ως μια πιθανή λύση, αν και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2021, άρα δεν μένει ελεύθερος του χρόνου.

Ο Γάλλος λοιπόν μίλησε στο Bein Sports και ρωτήθηκε και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Liverpool και για το μέλλον του στη Lyon:

“ Δεν είπα ποτέ πως θέλω να φύγω από τη Lyon. Συναντήθηκα με τον πρόεδρο της ομάδας, Jean-Michel Aulas τον Ιανουάριο και του εξήγησα πως θέλω να υπογράψω νέο συμβόλαιο με την ομάδα και να παραμείνω, αλλά δεν τα βρήκαμε στις συζητήσεις μας και δεν συμφωνήσαμε. ”

“ Η Liverpool είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της είναι πολύ κολακευτικό για εμένα. Εγώ έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. ”

Ο Cornet σκόραρε στο φετινό 2-2 με την Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com