Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προλαβαίνει τον τελικό ο Harry Kane

Προλαβαίνει τον τελικό ο Harry Kane

Ο τελικός της Μαδρίτης ανάμεσα σε Liverpool και Tottenham πλησιάζει και ο επιθετικός των Spurs, Harry Kane θα είναι έτοιμος και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει και φανελα βασικού στο ματς του Wanda Metropolitano το Σάββατο 1 Ιουνίου.

Ο έμπειρος φορ παραμένει εκτός δράσης από τον πρώτο προημιτελικό κόντρα στην Manchester City στις 9 Απριλίου και τις τελευταίες ημέρες έχει επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπόνησεων με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Άγγλος έκανε αγώνα δρόμου για τον τελικό και τελικά θα τον προλάβει, όπως αναφέρει και το τελευταίο δημοσίευμα της Daily Mail. Ο διεθνής στράικερ θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα την Τετάρτη για Μαδρίτη.

Ο προπονητής της Tottenham, Mauricio Pochettino μίλησε για την περίπτωση του Harry Kane και τις πιθανότητες που έχει να αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό:

“ Σκεφτόμαστε πολύ, αν θα πρέπει να τον ξεκινήσουμε βασικό στον αγώνα. Όπως και να έχει θα δεχθώ κριτική για την απόφαση που θα πάρω. Αν κερδίσουμε, θα έχω πάρει μια φανταστική απόφαση και όλα θα είναι καλά, ενώ αν χάσουμε, θα τα έχω κάνει όλα λάθος και θα θέλουν να με σκοτώσουν. ”

Είναι δεδομένο πως ο Harry Kane θα πάρει χρόνο συμμετοχής στη Μαδρίτη, μένει να φάνει αν θα βρεθεί και στο αρχικό σχήμα.

Ο Kane προλαβαίνει τον τελικό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com