Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: « Είναι τεράστιος σύλλογος η Liverpool »

Klopp: « Είναι τεράστιος σύλλογος η Liverpool »

Δηλώσεων συνέχεια, αυτή τη φορά με τον προπονητή της ομάδας, Jürgen Klopp με τον Γερμανό να μιλά σε βίντεο της Western Union για την τακτική που χρησιμοποιεί στην ομάδα και για το τεράστιο μέγεθος της Liverpool, όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος.

Ο Klopp εξήγησε πως καταφέρνει να είναι ο ηγέτης της Liverpool:

“ Εγώ προσπαθώ να κάνω τα πάντα, για να είναι επιτυχημένη η ομάδα. Εγώ ζω στο 100% για την ομάδα και για τα παιδιά. Αυτό για αρχή σημαίνει να είσαι ηγέτης για εμένα. ”

“ Δεν πρέπει να είσαι ο πρώτος που έρχεται στο προπονητικό και ο τελευταίος που φεύγει, για να είσαι ηγέτης, αλλά πρέπει να είσαι το παράδειγμα. ”

“ Επίσης όλοι στην ομάδα είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εγώ γνωρίζω πως είμαι καλός σε μερικά πράγματα, όχι σε όλα και αυτό αρκεί, για να έχω αυτοπεποίθηση. Η αυτοπεποίθησή μου είναι τόσο μεγάλη, ώστε να την μεταδώσω και στα άτομα γύρω μου. ” Πρόσθεσε ο Γερμανός.

“ Χρειάζομαι ειδικούς ανθρώπους δίπλα, για να γίνω καλύτερος και να γίνει και η ομάδα καλύτερη. Δεν παριστάνω πως τα ξέρω όλα και έχω δυνατούς ανθρώπους γύρω μου. Έτσι μόνο γίνεσαι ηγέτης. ”

Ο τεχνικός των Reds αμέσως μετά μίλησε για το μέγεθος του συλλόγου:

“ Ο σύλλογος είναι τεράστιος και αυτό είναι φανταστικό. Αυτό είναι πολύ θετικό για εμάς, γιατί μας δίνει δύναμη, αλλά δεν μας αγχώνει σε καμία περίπτωση. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Μερικές φορές προσπαθώ να φανταστώ τι συμβαίνει στα δωμάτια των ανθρώπων την ώρα των αγώνων μας. Αρκετός κόσμος είναι συγκεντρωμένος στον αγώνα μας και στη δουλεία μας και έπειτα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, διαβάζεις τόσα καλά πράγματα. Είναι πολύ θετικό όλο αυτό. ”

Klopp και Henderson μετά το διπλό επί της Southampton τον Απρίλιο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com