Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: « Θέλουμε να γράψουμε ιστορία με τη Liverpool »

Henderson: « Θέλουμε να γράψουμε ιστορία με τη Liverpool »

Στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Jordan Henderson μίλησε για την πολύ μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά της η Liverpool στη Μαδρίτη, να κατακτήσει το 6ο της Ευρωπαϊκό και να έχει τα διπλάσια από όσα κάθε άλλη Αγγλική ομάδα, εφόσον η Manchester United έχει παραμείνει στα 3.

Ο Hendo ρωτήθηκε αν η ομάδα έχει ως στόχο να μείνει στην ιστορία με νίκη στον τελικό επί της Tottenham: 

“ Η ιστορία μιας ομάδας είναι πολύ σημαντική. Μπορούμε να μάθουμε πολλά πράγματα από τα επιτεύγματα της ομάδας στο παρελθόν. Ο δικός μας στόχος είναι να γράψουμε ιστορία με την ομάδα. Θέλουμε να μείνουμε στην ιστορία για όλα όσα έχουμε καταφέρει ως ομάδα και ο τελικός μας δίνει την ευκαιρία να το καταφέρουμε αυτό. Είναι μια ακόμη ευκαιρία, αλλά θέλουμε να έχουμε και άλλες στο μέλλον και δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε. ” Απάντησε ο Henderson.

“ Θέλουμε να συνεχίσουμε να προσπαθήσουμε, όπως για παράδειγμα η City, η οποία κέρδισε 3 τίτλους. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε και εμείς. Δεν θέλουμε να κερδίζουμε μόνο ένα τρόπαιο. Θέλουμε πολλά τρόπαια. ”

Έπειτα αναφέρθηκε και στην Tottenham:

“ Η Tottenham είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα προσπαθήσει να μας κερδίσει στον τελικό. Θέλουν να μην μας αφήσουν να πετύχουμε το όνειρό μας, αλλά το ίδιο θέλουμε και εμείς. Δεν ήταν έκπληξη για εμένα που απέκλεισαν την City και τον Ajax. Δεν έκαναν πολλές μεταγραφές τα τελευταία χρόνια, αλλά είναι ομάδα και έχουν καταφέρει πολλά πράγματα.”

Θέλει να γράψει ιστορία με την κόκκινη φανέλα ο Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com