Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: « Θα προσπαθούμε συνεχώς να κερδίζουμε τρόπαια για τη Liverpool »

Henderson: « Θα προσπαθούμε συνεχώς να κερδίζουμε τρόπαια για τη Liverpool »

Μπροστά βγήκε ως πραγματικός αρχηγός ο Jordan Henderson και ακριβώς ένα χρόνο μετά την ήττα στο Κίεβο από την Real Madrid έδωσε το σύνθημα ενόψει του φετινού τελικού στη Μαδρίτη κόντρα στην Tottenham, αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Ο αρχηγό των Reds δεν έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση κάποιου μεγάλου τίτλου με την ομάδα, αλλά θα συνεχίσει να προσπαθεί να το πετύχει τα επόμενα χρόνια, όπως τόνισε στις τελευταίες του δηλώσεις.

Ο Hendo ρωτήθηκε αν ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσει την ήττα στον περσινό τελικό και στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου:

“ Ήταν δύσκολο, πολύ δύσκολο, αυτή είναι η πραγματικότητα. Ξέρω πως μπορεί ο κόσμος να λέει πως εγώ δεν τα καταφέρα σε δύο μεγάλα παιχνίδια, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με εμένα. Έχει να κάνει με όλη την ομάδα. ”

“ Μας δίνει όμως μεγαλύτερο κίνητρο, για να γίνουμε καλύτεροι, να βελτιωθούμε και να προσπαθήσουμε ξανά να κερδίσουμε έναν τίτλο. ”

“ Μετά τον τελικό του Champions League ήταν πολύ δύσκολο να δεχθούμε την ήττα και το ίδιο ίσχυε και για τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αντιδράσαμε καλά όμως και τις δύο φορές. Εγώ θα το προσπαθώ συνεχεία, θα προσπαθώ μέχρι το τέλος της καριέρας μου να κερδίσω μεγάλους τίτλους. Γι’ αυτό παίζω ποδόσφαιρο. ”

Για τον τελικό της Μαδρίτης και την επιθυμία του να κερδίσει μεγάλα τρόπαια:

“ Ελπίζω μετά τον τελικό να μπορώ να λεω πως έχω κερδίσει ένα πολύ μεγάλο τρόπαιο. Εγώ όμως θα προσπαθώ για πάντα, μέχρι να κερδίσω σπουδαίους τίτλους και αν κερδίσουμε κάποιο μεγάλο τίτλο, θα πρέπει να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και να κατακτήσουμε και άλλους. ” Τόνισε ο Henderson.

“ Ακόμη και αν χάσουμε τον τελικό της Μαδρίτης, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Αυτή η ομάδα δεν έχει τελειώσει και δεν πρόκειται να τελειώσει, αν δεν πάρουμε το Champions League. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε συνεχώς να κερδίσουμε τρόπαια για τη Liverpool. ”

Αποφασισμένος και έτοιμος για τίτλους ο Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com