Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: « Μεγάλο κίνητρο για τον Salah ο περσινός τελικός »

Henderson: « Μεγάλο κίνητρο για τον Salah ο περσινός τελικός »

O Henderson πανηγυρίζει μαζί με τον Salah το γκολ του Mo.

Ακριβώς 365 ημέρες πέρασαν από τον περσινό τελικό του Uefa Champions League στο Κίεβο ανάμεσα σε Liverpool και Real Madrid, όπου ο Mohamed Salah τραυματίστηκε από τον Sergio Ramos και δεν μπόρεσε ούτε να συνεχίσει στον αγώνα και στην ουσία ούτε να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Αιγύπτου.

Ο Jordan Henderson όμως πιστεύει πως ο Mo θα χρησιμοποιήσει ως κίνητρο τον περσινό τελικό και είναι έτοιμος να αποδείξει την αξία του στη Μαδρίτη κόντρα στην Tottenham το ερχόμενο Σάββατο.

Ο αρχηγός ρωτήθηκε για τον Φαραώ και τον τελικό του Κιέβου:

“ Ο περσινός τελικός ήταν μια τεράστια απογοήτευση για εκείνον. Είχε κάνει τόση μεγάλη προετοιμασία για τον τελικό, ήταν έτοιμος και αναγκάστηκε να βγει από το γήπεδο τόσο νωρίς. ”

“ Εννοείται όμως πως αυτό θα αποτελέσει ένα μεγάλο κίνητρο για εκείνον. Θέλει να δείξει την αξία του στον φετινό τελικό και ότι μπορεί να το κάνει και σε έναν τελικό Champions League. ”

“ Ήταν πολύ στεναχωρημένος μετά το ματς, που δεν μπόρεσε να προσφέρει και να βοηθήσει την ομάδα. Ήμασταν και εμείς, αλλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο προχωράνε πολύ γρήγορα και έπρεπε να προετοιμαστούμε άμεσα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. ” Είπε ο Henderson.

“ Τώρα, του δόθηκε η ευκαιρία να προσπαθήσει ξανά και είμαι σίγουρος πως περιμένει να την αξιοποιήσει. ”

Πανέτοιμος για τον τελικό ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com