Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: « Χρειαζόμαστε στόπερ μόνο αν φύγει ο Lovren »

Carragher: « Χρειαζόμαστε στόπερ μόνο αν φύγει ο Lovren »

Για την άμυνα της Liverpool και συγκεκριμένα για τους κεντρικούς της αμυντικούς μίλησε ο Jamie Carragher στο Anfield Wrap και τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσει (αν παραμείνει ο Dejan Lovren) η ομάδα στην αγορά ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, διότι είναι ευχαριστημένος με τους Joel Matip και Joe Gomez.

Ο Carra ρωτήθηκε αν χρειάζονται ένα ακόμη στόπερ οι Reds:

“ Ο Matip έχει διανύσει μια καταπληκτική περίοδο φόρμας. Πριν από 3 μήνες σκεφτόμουν, πως χρειαζόμαστε έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό. Έτσι πίστευα. ”

“ Πίστευα πως δεν μπορούσαμε να εμπιστευούμε τον Dejan Lovren και τον Joe Gomez, λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών και αναρωτιόμουν αν θα μπορεί να ανταπεξέλθει η τέταρτη επιλογή, ο Matip. ” Είπε ο Carragher.

“ Τώρα όμως έχουν αλλάξει όλα αυτά, θα ήταν τρελό να αποκτήσουμε και άλλον κεντρικό αμυντικό. Δεν χρειαζόμαστε έναν, εκτός αν αποχωρήσει ο Lovren. Δεν ξέρω πότε λήγει το συμβόλαιό του με την ομάδα. ”

Έπειτα ρωτήθηκε για τον Dejan Lovren:

“ Ο Lovren τραυματίζεται πολύ συχνά και ίσως θα έπρεπε να πωληθεί με μια καλή πρόταση και αν η ομάδα μπορεί να αγοράσει ένα στόπερ χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα. Υπάρχει και ο Gomez, ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν και είναι δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Lovren. ”

“ Δυστυχώς τραυματίζεται συνέχεια και δεν μπορείς να έχεις τέτοιους παίκτες στην ομάδα.”

Δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής ο Lovren.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com