Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: « Είμαστε αποφασισμένοι να το πάρουμε »

Wijnaldum: « Είμαστε αποφασισμένοι να το πάρουμε »

Για την προετοιμασία της ομάδας στην Marbella της Ισπανίας και τον τελικό με την Tottenham στο Wanda Metropolitano μίλησε ο Gini Wijnaldum στο επίσημο site των Reds.

Η Liverpool δεν κατέκτησε φέτος την Premier League, αλλά είναι αποφασισμένη να φέρει το Uefa Champions League πίσω στο Anfield, όπως υπογράμμισε ο Gini.

Ο Ολλανδός μίλησε για τον τελικό και τον στόχο της ομάδας να κατακτήσει ένα τρόπαιο τη φετινή σεζόν:

“ Είμαστε όλοι αφοσιωμένοι στον στόχο μας να κερδίσουμε ένα τρόπαιο. Είμαστε αποφασισμένοι να κατακτήσουμε έναν τίτλο. Είχαμε μια πολύ καλή σεζόν και συγκεντρώσαμε 97 βαθμούς στο πρωτάθλημα, αλλά δεν πήραμε τον τίτλο. Οπότε τώρα θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με ένα τίτλο. ”

“ Στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο, γιατί δεν είχαμε την τύχη στα χέρια μας. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, είναι ένας τελικός και θα τα δώσουμε όλα, για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. ” Δήλωσε ο Wijnaldum.

Για τις προπονήσεις της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Marbella:

“ Όλα έχουν πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. ”

“ Δεν είναι ο καιρός που έχουμε συνηθίσει, αλλά οι προπονήσεις έχουν πάει πολύ καλά για όλους μας. Πρέπει να βρούμε ρυθμό πριν επιστρέψουμε στα γήπεδα και ως τώρα πάμε καλά. Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. ”

Ο Gini Wijnaldum σκόραρε δύο γκολ για να στείλει τους Reds στη Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com