Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pochettino: « Φαβορί η Liverpool, αλλά πάμε να το πάρουμε »

Pochettino: « Φαβορί η Liverpool, αλλά πάμε να το πάρουμε »

Τις πρώτες του δηλώσεις για τον τελικό του Uefa Champions League έκανε ο προπονητής της Tottenham, Mauricio Pochettino στο Goal.com και σημείωσε πως αν και η Liverpool είναι το φαβορί της αναμέτρησης, οι Spurs θα πάνε να πάρουν το τρόπαιο και να γράψουν ιστορία στη Μαδρίτη.

Πως βλέπει τον αγώνα του επόμενου Σαββάτου:

“ Δεν είναι δυνατόν να πω, πως είναι ένα ακόμη παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα. Πρέπει να το απολαύσουμε. Θα είναι μια μοναδική στιγμή για όλους εμάς. ”

“ Όλοι περιμένουν να κριθεί το παιχνίδι στην τακτική, αλλά οι προσωπικές μοναχίες θα παίξουν μεγάλο ρόλο στον αγώνα. Είμαστε δύο ομάδες, που γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας, οπότε δεν θα υπάρξει κάποια έκπληξη από τακτικής πλευράς. ”

Ποιον θεωρεί ως φαβορί της αναμέτρησης:

“ Ίσως είναι η Liverpool το φαβορί του αγώνα, γιατί ήταν και πέρυσι στον τελικό και φέτος πάλεψαν μέχρι το τέλος για τον τίτλο του πρωταθλήματος. Έχουν επενδύσει πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια και θέλουν να κερδίσουν είτε την Premier League είτε το Champions League. ”

“ Κανείς δεν περίμενε να φτάσει στον τελικό η Tottenham, αλλά φτάσαμε με την αξία μας. Αυτό κάνει ακόμη πιο σπουδαίο το έργο μας. ”

“ Έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία στον τελικό και θα πάμε να κερδίσουμε το τρόπαιο και να το κάνουμε. ”

Ο Pochettino βλέπει τη Liverpool ως φαβορί.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com