Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Messi: « Μεγάλο πλήγμα ο αποκλεισμός από τη Liverpool »

Messi: « Μεγάλο πλήγμα ο αποκλεισμός από τη Liverpool »

Μετά τον Gerard Pique, τοποθετήθηκε και ο αρχηγός και καλύτερος παίκτης της Barcelona, Lionel Messi για την ήττα και τον αποκλεισμό από τη Liverpool στο Anfield πριν από περίπου 20 μέρες στη σημερινή συνεύντευξη τύπου ενόψει του αυριανού τελικού Κυπέλλου κόντρα στη Valencia.

Ο Messi ρωτήθηκε για την πρώτη του σεζόν ως πρώτος αρχηγός της ομάδας:

“ Είχα μια καλή πρώτη σεζόν ως αρχηγός, εκτός βέβαια από το παιχνίδι κόντρα στη Liverpool. Αυτό το ματς αμάυρωσε ολόκληρη τη σεζόν μας. ”

Για την ήττα στο Anfield με 4-0:

“ Δεν έχω ξαναδεί το παιχνίδι. Ήταν όμως παρόμοιο με εκείνο κόντρα στη Roma. Ξεκίνησε ο αγώνας και αμέσως σκόραραν. Αντιδράσαμε καλά και δυστυχώς η Liverpool σημείωσε και δεύτερο τέρμα και δεν μπορέσαμε να τους συναγωνιστούμε. Αυτό ήταν το χειρότερο από όλα, δεν καταφέραμε να συναγωνιστούμε τη Liverpool. Τους αφήσαμε να κάνουν ό,τι θέλουν. ”

“ Όλοι σκεφτόμασταν πως είμαστε πρωταθλητές και ξαφνικά βρεθήκαμε σε μια μεγάλη απογοήτευση. Πρώτα για τον αποκλεισμό, δεύτερον για την εμφάνιση και τρίτον για το ότι συνέβη ξανά. ” Τόνισε ο Messi.

Αν επηρέασε την ομάδα ο αποκλεισμός:

“ Ήταν ένα πολύ μεγάλο πλήγμα για εμάς ο αποκλεισμός και ήταν δύσκολο να τον ξεπεράσουμε, μπορούσατε το δείτε αυτό στα επόμενα παιχνίδια. ”

Ο Αργεντινός επίσης παρομοίασε τον αποκλεισμό από τους Reds με την ήττα της χώρας του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014:

“ Είναι δύο διαφορετικοί αγώνες, αλλά είναι και τα δύο τεράστιες απογοητεύσεις. Να χάνεις στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου είναι κάτι πολύ βαρύ, αλλά το ίδιο και όταν μένεις εκτός μετά από νίκη με 3-0. ”

Ο απογοητευμένος Messi στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com