Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξετάζει τις περιπτώσεις των Chukwueze και Adrian η Liverpool

Εξετάζει τις περιπτώσεις των Chukwueze και Adrian η Liverpool

Μπορεί η σεζόν για τη Liverpool να μην έχει τελειώσει ακόμα και να απομένει ένα παιχνίδι, ο τελικός του Uefa Champions League κόντρα στην Tottenham, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Jürgen Klopp και οι συνεργάτες του δεν έχουν κάνει τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν. Αυτά περιλαμβάνουν αποχωρήσεις, αλλά και μεταγραφές στην θέση του τερματοφύλακα και στην επίθεση.

Ο Simon Mignolet αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το Anfield το φετινό καλοκαίρι μετά από 6 χρόνια, διότι θέλει να έχει χρόνο συμμετοχής και κακά τα ψέματα, στη Liverpool δεν πρόκειται να τον βρει με τον Alisson Becker να είναι το νούμερο 1.

Ο Jürgen Klopp έχει ήδη εξετάσει τις εναλλακτικές του σε περίπτωση αποχώρησης του Βέλγου και περιλαμβάνουν τον Ισπανό, Adrian της West Ham, όπως αποκάλυψε ο έγκυρος, Neil Jones του Goal.

Το όνομα του τερματοφύλακα των Σφυριών έχει συζητηθεί στο Melwood και η περίπτωσή του εξετάζεται, καθώς ο Klopp θα ήθελε ο αναπληρωματικός keeper της ομάδας να έχει μια εμπειρία από ποδόσφαιρο πρώτης ομάδας.

Οι Reds δεν έχουν προσεγγίσει προς το παρόν τον παίκτη, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, ειδικά από τη στιγμή που μένει ελεύθερος από τη West Ham.

Τον Adrian κοιτάζουν και οι Bournemouth και Crystal Palace. Δεν είχε καμία συμμετοχή στη φετινή Premier League με την ομάδα του Manuel Pellegrini.

Όσο αφορά την επίθεση, την πόρτα της εξόδου θα δει ο Daniel Sturridge, ενώ το συμβόλαιο του Divock Origi θα ανανεωθεί εκτός απροοπτού του επόμενους μήνες, ενώ ο Neil Jones σημειώνει πως ο Xherdan Shaqiri δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ο Γερμανός τεχνικός της Liverpool θα ήθελε όμως να προσθέσει άλλη μια επιθετική λύση στο κόκκινο ρόστερ, χωρίς όμως να ξοδέψει υπέρογκα ποσά. Αυτό σημαίνει, πως οι Nicolas Pepe και Memphis Depay δεν πρόκειται να ντυθούν στα Κόκκινα, αλλά αυτό ενδέχεται να συμβεί με τον ταλαντούχο, Samuel Ckukwueze της Villareal.

Ο 19χρονος πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν με το Κίτρινο Υποβρύχιο με 10 τέρματα σε 44 εμφανίσεις και μια καταπληκτική εμφάνιση στο ισόπαλο 4-4 με την Barcelona.

Μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο φτερά της επίθεσης, είναι γεννημένος το 1999 και έχει μια συμμετοχή με την Εθνική ομάδα της Νιγηρίας. Η αξία του ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Η Liverpool με τα τωρινά δεδομένα δεν έχει πρόθεση να προχωρήσει σε ακριβές μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι. 

Ο Adrian εξετάζεται από τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com